Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabije się

Polecane posty

Gość gość

Jakiś szybki łatwy bezbolesny sposób?

Gość gość
idz stąd

Gość gość
google nie masz?:)

Gość oooladaco
nie p*****l...kiedy.

Gość gość
He he wiedziałam że tak będzie :) A nie wiem czekam na wyrok z sądu jak będzie łagodny to jeszcze wytrzymam, a jak nie to myślę nad wypiciem etanolu ale to chyba nie będzie łatwe żeby go zdobyć, ale wyczytałam, że można zjeść szklane soli i też jest to śmiertelne. Tylko nie wiem czy dam rade tyle zjeść.

Gość gość
dla chcacego nic trudnego:)powodzenia

Gość gość
Nie zależy mi żeby ktoś mi wierzył bo jak to zrobię to i tak nikt się o tym tu nie dowie ale liczę że może ktoś zna jakiś dobry pomysł w Google nic nie ma.

Gość gość
to moze zjedz rtec :D

Gość gość
skok w przepaść, w górach ;) też to rozważam

Gość gość
Co? Bo nie bardzo rozumiem co to jest. Mam przygotowane trochę przeterminowanych psychotropów ale nie wiem czy nie straciły swojej mocy. Nie chcę się obudzić i mieć coś tam chore, wątrobę czy coś.

Gość gość
Nie to zbyt dużo fatygi i beznadziejny pomysł. Już skoczył taki jeden z budynku to teraz w śpiączce jest. Muchomor też odpada bo trzeba czekać tydzień na efekt do tego bóle wymioty itp.

Gość gość
Oj Metanol, a nie etanol z tego pośpiechu się pomyliłam. Chociaż jeden czytający ze zrozumieniem.

Gość gość
A rtęć.... nie... czytałam już odpada za dużo bólu. Zresztą gdzie ją dostane teraz nawet termometry z rtęcią są wycofane.

Gość gość
To się powieś. Kilka sekund i mdlejesz. :

Gość gość
ale mi nie chodzi o skok z budynku, tylko o skok w przepasc jakies 200m w jakichs wysokich gorach, gdzie praktycznie nie ma szans na przeżycie

Gość martyna2241
a w twoim przypadku zabicie sie to jedyne wyjscie. za coś musiałes dostać wyrok wez to na klate a nie szukaj pomysłow na zabicie sie

Gość gość
Powieszenie się to chyba najszybszy sposób i najmniej bolesny... Tak mi się wydaje...

Gość gość
Nie wezmę tego na klatę bo i tak już wszystko szlag trafił.

Gość martyna2241
a masz rodzine? dziewczyne? moze dzieci? kogos kto ci pomoze w trudnych chwilach

Gość gość
Jestem dziewczyną. Mam chłopaka chce mnie wysłać do lekarza (tak gada) ale chyba nie wierzy w to co mówie myśli, że tak gadam bo gadam. Wspiera mnie, on chce żyć ze mną, a ja jakoś nie chce. Jeszcze ta cholerna sprawa. Nie myślę o nikim, że ktoś będzie płakał tęsknił. Myślę tylko że jak odejdę to będę szczęśliwa że już po wszystkim.

Gość martyna2241
ile ty masz lat? masz chłopaka ktory chce byc przy tobie tak? wiec masz dla kogo życ nie załatwiaj problem drugim problemem bo to nic nie da. moze ty sie zabijesz ulzy ci a co na to rodzice? chłopak? jak bys sie czuła jak po twoim odejsciu ktos ci bliski odebrał by sobie z tego powodu zycie?

Gość gość
Płakała bym za nim. 23 lata i do tego jestem zwykłą złodziejką. Znalazłam portfel którego nie oddałam i dowiedziano się że to ja i mam sprawę w sadzie.

Gość martyna2241
i co z tego? to taki twoj problem? dostaniesz zawiasy albo nawet i nie jesli powiesz ze załujesz i takie tam .. dla głupiego portwela i troche kasy chcesz sie zabic? tyle warte jest twoje zycie rodzina i chlopak?

Gość gość
Tak bo życie jest niesprawiedliwe i nie chce mi się żyć w tym państwie. Wiem już teraz że źle zrobiłam ale też nie raz zgubiłam portfel i nikt nie maił z tego tytułu przeje.... ban...e ale mniejsza o to odpowiem za to i już. ale to nie zmienia faktu że nie chce mi się żyć. Chłopaka mi pobili i skopali leżącego na ziemi i nikt za to nie odpowie. Bratu okradli mieszkanie i też nic.

Gość gość
SAMOSPALENIE

Gość martyna2241
kazdy ma problemy w zyciu mniejsze i wieksze ale nikt nie powinien sie zabijać z tego powodu bo zycie naprawde jest wiele warte . nie masz zadnych planow na zycie ? nie masz 13 czy 14 lat mowisz ze masz 23 wiec musiałas troche przejsc w tym wieku w zyciu i co zawsze było ci zle? nigdy nie miałas dobrych chwil i wspomnien?

Gość gość
idz do psychologa, wszystko sie ulozy, a nawet do zwyklego lekarza po lekarstwa na uspokojenie, dasz rade ,nawet jak bedzie jakas kara to w zawieszeniu, nie rob glupstw , bo zostaniesz kaleka i dopiero zycie sobie zmarnujesz

Gość gość
myślałem że chodzi o jakieś wieloletnie więzienie jak przeczytałem a tu przywłaszczenie portfela :) do więzienia pewnie i tak nie pójdziesz więc czym się przejmujesz choć ja kiedyś też miałem myśli samobójcze ale na szczeście minęły

Gość gość
No kaleką nie chce zostać. Zobaczę jaki będzie wyrok i dopiero pomyślę policjantka mówiła coś o grzywnie, ciekawe ile nam d*****ą bo razem z chłopakiem jesteśmy w to wplątani. Będę pracować za darmo i odrabiać błędy z***biście. A chciałam kupić samochód. No jakieś chwile były fajne jak byłam młoda, jeździłam na wymianę do Niemiec co roku na 3 tyg. To było życie. Oderwane od domu, życie z ojcem alkoholikiem który się znęcał. Mama była mądra i wzięła rozwód ale i tak nas nachodził. Potem się zachlał w piwnicy i zdechł. Szkołę skończyłam dość dobrą ale praca jaką wykonuje jest stresująca. Szkoda że nie może mnie trzepnąć jakiś piorun.