Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynomen

hej pomóżcie schudnać

Polecane posty

Gość justynomen

hej mam 17 lat, waże 63kg przy wzroście 165cm, chciałabym schudnac do 50 kg bo na brzuchu mam oponke i moje uda sa szerokie;/ dajcie jaks sposób na diete czy cos..nie wiem moze 8godzinna? nie mam czasu na diety typu 1000kalori bo gotuje mama a ona nie toleruje jak ktos nie je obiadu..błagam pomóżcie!!

Gość gość
dieta south beach jest na to dobra

Gość gość
Dlaczego dieta 1000 kcal miałaby zajmować dużo czasu? Podliczenie tego, co jesz zajmuje kilka minut. Ale w Twoim przypadku lepsza byłaby dieta 1500 kcal i trochę ćwiczeń. Obiad też nie ma nic do rzeczy - możesz jeść to, co wszyscy, ale w rozsądnych ilościach, tak żeby zmieścić się w zaplanowanym bilansie kalorycznym. Dieta 8 godzin to dobry pomysł o ile jest połączona z ograniczeniem kalorii i poprawą jakości posiłków. Mam nadzieję, że nikt nie myśli, że można bite 8 godzin się obżerać i chudnąć. Jak rzeczywiście chcesz schudnąć, to się nie wykręcaj wymówkami typu "nie mam czasu" albo "mama mi nie pozwala". To dziecinne.

Gość gość
Napisz, co jesz. Pomogę :)))

Gość kitkakitka
powinnaś ćwiczyć, jesteś młodziutka, organizm ma jeszcze te wspaniałe zdolności regeneracyjne, nie musisz trzymać restrykcyjnej diety, nie jedz tylko słodyczy i ćwicz, możesz sobie pomóc suplementami na spalanie np. figura extraslim, zawiera naturalne termogeniki, więc może ci tylko pomóc

Gość gość
sajena dukan nie jest zdrowa dieta ,.\ zdrowa dieta to np sb i sie nei glodzisz a nie obciazasz nerek

Gość kitkakitka
dukan dzięki swojej cud diecie dostał zakaz wykonywania zawodu lekarza. dziękuję. więcej mi nie potrzeba dowodów

Gość Klemppa
Dukan ma zawieszone prawo wykonuwania zawodu przez przepisywanie tabletek, które szkodzą chorym na serce- wina zaniedbania, powinien dokładnie sprawdzić, czy pacjent nie ma problemów z sercem, a nie przez swoją dietę!! Idiotko, nikt cię nie zmusza do jedzenia białka. Jak ja wymyślę dietę polegającą na jedzeniu tylko schabowych i ktoś napieprza się ich i umrze to co? Zamkną mnie? A tak btw to na dukanie schudłam 20 kilo, a ci co p******ą o strasznych skutkach tej diety to głupie grubasy, które wolą wpieprzać pizzę i ujadać że jak przejdą na dietę, to wyrośnie im trzecia noga.

Gość gość
Najwyraźniej Dukan nie najlepiej działa na nerwy.

Gość gość
1 z najzdrowszych diet jest south beach , tez sie je i sie nie glodzi , a dukan ? dukan to 1 wielka pomylka

Gość luisssa
stare jak świat rusz d*pe i mż