Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Logiczna

Mąż niechce ze mna się kochać

Polecane posty

Jestem od 11 lat mężatka...od 3 lat mąż niechce uprawiać ze mna seksu tłumaczy to tym że jest zmeczony lub chce spać,jesli już dochodzi do zbliżenia to jest ono co 2-3 miesiące i to muszę go namówić... trwa 5 min...jestem u kresu sił.Nie chce go zdradzać,jestem ładną kobietą i moj mąż jest przystojny...niczego nam nie brakuje odnosnie wyglądu. W łóżku mam dużą fantazje mężowi nie brakuje niczego w seksie. O co tu chodzi czy on ma inna?

Gość gość
Znudził się może ... moja żona uwielbia seks ale istnieją dla niej 3 pozycje, horror ale staram się coś zmienić ;/

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
moja droga,11l to jest kawal czasu,gdybys jadla 11l tylko zupe pomidorowa,to bys sie w koncu zrzygala.Rutyna i tyle:p

Gość gość
Ma kochankę a ty mu d**ę trujesz o bzykanie. Ile można z tą samą, no ile???

Gość gość
naprawde wierzysz,ze przystojny facet,nie majacy problemoz z erekcja i nie kochajacy sie z zona-to wynik zmeczenia,lub sennosci?:D..no prosze Cie,facet puka na boku i tyle.Przestalas go pociagac i szuka wrazen poza domem,i stad nie ma ochoty na Ciebie.

Gość aria255
kobieto szukaj kochanka puki jeszcze się nie zestarzałaś i nie pomarszczyłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kożystaj z zycia ! tyle naszego ile sami weźmiemy ! JA mam 25 lat tego samego faceta od zawsze i sex tez jest zadki i nudny ale nie jestem głupia i kożystam na boku bo na co mam czekać jak mąż z dnia na dzień ma coradz głębiej w d***e moje potrzeby

Gość gość
mi kiedyś kumpel opowiadał jak jego znajoma- żona jego kumpla, poprosiła go żeby zabrał go do ich domku letniskowego i zostawił tam z zawiązanymi oczami. Ona przyszła i zaczęła go uwodzić, gościu ponoć tak się opierał 'kochance" że wkońcu sciągnął opaskę i zobaczył żonę:) ponoć mu się to spodobało :D może spróbuj

Gość gość
To dlatego ze zakochal sie we mnie :P

Gość gość
3lata cie unika?ja pierd...i sadzisz,ze sam trzepie ogora?:D..na co ty czekasz,malzonstwo ustawowo ustaje po pol roku nie spania ze soba,bo chyba te 5cio minutowki nie zaliczasz dp sexu:p

Gość gostek35
pora na dziecko. A skoro nie ma potomstwa to w jakim celu ma cie posuwać?

Gość gość
a jak mam żylaki to moge miec kochanka? czy nie bardzo? :( Bo jestem bardzo ładna i nawet ostatnio schudłam tylko ten cholerny żylak na nodze :(. Zanim z operuje to rok minie a mi się seksu chce. Z mężem mi się nie układa :( Nie z mojej winy! Sprawa skomplkowana bardzo buuuu a tak mi sie chce seksu dobrego ognistego :(

Gość gostek35
zapraszam, mnie nic nie przeszkadza jak kobieta chce

Gość Paulius
Na sam początek zdiagnozuj samą przyczynę, dopiero później szukaj na nią lekarstwa (w sumie jak problem "mniejszego" kalibru to może nawet pomóc tak jak pisał Leszek suplement diety)

Gość gość
jesli ciagle go bedziesz namawiała to bez sensu! facet nie lubi na dluzsza mete jak kobieta inicjuje seks! i mowie to z wlasnego doswiadczenia a jestem K . oni chca zdobywac! po porstu daj mu czas nie proponuj...ubieraj sie oczywiscie seksownie bo masz do tego prawo ale nie wspominaj slowa seks! bo to go zraza...jest taka opcja ze ma inna...ale sprobuj tak jak Ci mowie...

Gość gość
John Gray- Marsjanie i Wenusjanki w sypialni ! :) polecam ta ksiazke moze dowiesz sie czegos sobie o Was i Waszym problemie :)