Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM 15 LAT I JESTEM W CIAZY

Polecane posty

Gość gostek35
tak, tak... usuwajcie, skrobcie te bachory. A kto będzie na wasze emerytura pracował?

Gość balabina
ona ma 15 lat!!!!!!!!!!!!!!!!11 jeszcze nei jedno dziecko urodzi, ale lepiej za 10 lat!!!!!!!1

Gość gostek35
balbina a skąd ta pewność? tez tak miałaś?

Gość gość
jak tam autorko postanowiłaś coś

Gość gość
Ja bym takiego c***a jak jej chlopak wykastrowala....

Gość gość
głupota za głupota na tym swiecie, przeciez trzeba powiedziec rodzicom bo i tak zobacza ciazy nie da sie ukryc to nie bol glowy. trzeba sie spotkac z rodzicami twojego chlopaka i wspolnie cos ustalic, dziecko to powazna sprawa, przeciez ty sie jeszcze uczysz. ale zanim im powiesz ze jestes w ciazy zrob dla pewnosci jeszcze (przynajmniej!) jeden test.

Gość Rob Zombie
Nowe testy gimnazjalne są już dostępne w każdej aptece.

Gość gość
ja bym usunela. Teraz mam 29 lat i jakbym zaszla to tez aborcja, niestety ale nie stac mnie na dziecko w tym kraju; a ci co sa tak przeciwko aborcji niech mi napiszą kto bedzie utrzymywal te niechciane dzieci...

Gość XPMaximusP
a matce za mleko zapłaciłaś, dziecino????

Witam! Przygotowuję program tv, do którego chcę zaprosić nastoletnie dziewczyny, które obecnie są w ciąży i oczekują przyjścia maleństwa na świat. Chcemy porozmawiać z przyszłymi młodymi mamami na temat macierzyństwa w młodym wieku. Zainteresowane przyszłe mamy proszę o wiadomość na adres: pp2013@gazeta.pl

Gość młodamama11111
balabina " 20 lati ciąza to tragedia a co mówic 15 pechowiec.gifpechowiec.gif " balabina Co ty pierdzielisz za głupoty ? ja urodziłam syna mając zaledwie 18 lat.Dziś synek ma 6 lat ja 24 (3 lata po ślubie) i niczego nie żałuję bo wiedziałam z kim idę do łóżka.Fajnie być młodą mamą a nie starym ramolem gdzie dziecko ma 15 lat a matka prawie 50