Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub mojego ojca

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice są po rozwodzie 10 lat , z tatą miałam na początku dobre relacje, lecz odkąd zamieszkał ze swoją "wybranką" 10 lat od niego starszą , wgl nie rozmawiamy, on nie dzwoni, nie chce utrzymywać kontaktu . Kiedy go widziałam w parku przypadkiem z tą jego babką , to on udawał że mnie nie widzi . Dzisiaj dowiedziałam się że mój ojciec bierze z nią ślub w sobotę . Czy powinnam iść na ten ślub czy nie ? ps. Jego kobieta mnie nie znosi .

Gość gość
co on widzi w starej babie? jest z nią dla pieniedzy? bo nie ogarniam

Gość wiersze_dla_Kai
zaprosili cie albo chociaz zawiadomili?

Gość alibabeczka
Wnioskuje ze nie zostalas zaproszona ,a wiec nie idz bo z jakis powodow oni tego niechca.

Gość gość
Powiedział mi dzisiaj wujek, że ojciec bierze ślub, po czym raczył napisać sms : Nasz ślub odbędzie się 31 sierpnia xxxxxxxxxx Jeżeli masz ochotę to przyjdź.

Gość Nie idź  szkoda nerwów
Nie idź, po co masz iść ? żeby się tylko zdenerwować ? Jeżeli jego "wybranka" ogranicza mu kontakty z Tobą, to najwidoczniej nie życzy sobie twojej obecności w ich życiu.

Gość gość
Tylko sie wkurzysz na tym ślubie. Daruj sobie ;)

Gość gość
A ja bym poszła zrobiłam na złość i się świetnie bawiła z uśmiechem na twarzy ;)

Gość gość
współczuje, jak można wolec obcą babe od własnego dziecka, twój ojciec pewnie chce sobie ułożyć zycje od nowa i zapomniec o starym zycju i o tobie, ja bym z nim porozmawiała na ten temat, a jeśli się nic nie zmieni to go olej bo taki ojciec to nie ojcec, i już a na ślub ja bym nie poszła nie mogła bym patrzeć jak mój ojciec ukłąda sobie życje z inna babą, miałam podobną sytuację mój ojcjec po śmierci matki chciał się ożenić ale nic z tego nie wyszło, ja chyba bym tego nie zniosła!!