Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz uprawiałam seks z moim chłopakiem. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywami(durex). On doszedł we mnie, ja nie miałam orgazmu. Gumka nie pękła, ani też nie zsunęła się. Od razu 'po' zeszłam z niego i nie kontynuowaliśmy dalej. Obejrzeliśmy gumkę dokładnie na jego członku i nie widać tam było żadnych oznak spermy na zewnątrz. Wszystko wręcz idealnie, ale właśnie z tego powodu mam głupie myśli, że coś mogło pójść nie tak, że coś nam umknęło. Od stosunku minęło 6 dni dzisiaj, a ja już zrobiłam 3 testy ciążowe, każdy wyszedł negatywnie, wiem, że to za wcześnie, ale tylko w taki sposób potrafię uspokoić myśli. Został mi jeszcze jeden test ciążowy, kiedy go zrobić? jakie jest prawdopodobieństwo, że mogłam zajść w ciążę? czy prezerwatywy mogą przesiąknąć itp? to był mój pierwszy raz, czy od tego może mnie pobolewać podbrzusze? Wiem, że to co piszę wydaje się śmieszne, ale zrozumcie kobietę, to był mój pierwszy seks, nie jestem jeszcze gotowa na dzieci.

Gość gość
po pierwsze jak sie bierzesz za seks, to powinnaś wiedzieć kiedy, jak i w jakich warunkach dochodzi do zapłodnienia, jeśli tego nie wiesz- nie bierz sie za seks, a po drugie 6 dni po stosunku żaden test ci nie wyjdzie, test domowy robi się MINIMUM 14 dni po stosunku, ewentulanie betę 10 dni po, jeżeli prezerwatywa nie pękła, po [pierwszym wytrysku nie zabawialiście się bez zabezpieczenia, to szansy na ciąże raczej nie masz

Powiem Ci, a raczej napiszę w ten sposób. Masz więcej szczęścia, niż rozumu. Jak już posuwasz się do takich działań ze swoim chłopakiem, to najpierw popytaj kogoś kto się na tym zna, poczytaj coś na ten temat i potem zaczynaj coś w tym kierunku robić. Bo jeśli będziesz tak postępowała, to na pewno nie będziesz spokojna. Po drugie, zanim się zacznie uprawiać seks, trzeba najpierw dorosnąć i odwiedzić ginekologa :)

Gość gość
To było bzykanie,a nie sex

Gość gość
Ja pierdziele :D albo nie dorosłaś do tego albo przestań pić :O

Gość gość
Kobieta kiedy sie bzyka to musi być gotowa do ciąży.To jest natura.Popytaj mamę czy możesz