Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkładam ręce

Wypadek zięcia a córka nie śpi nie je nie śpi

Polecane posty

Gość rozkładam ręce

Mój zieciu miał wypadek. Córka cały czas siedzi przy nim. W niedziele to się stało w niedziele cały czas była w szpitalu noc też. W poniedziałek do 23 była w szpitalu i dzisiaj już o 7 była przy nim. Nie je nie ma już siły. Ledwo stoi na nogach. Nie wiem co mam zrobić. Zieciu jest nie przytomny. Martwe się o niego, ale on będzie jej bardziej potrzebny jak się wybudzi. Nie wiem co mam robić. Rozumiem że się martwi ale ona już nie ma na nic siły a będzie mu potrzebna kiedy się wybudzi

Gość gość
już było to prowo , chyba w lipcu

Gość gość
Czemu prowo? Tu akurat normalny, ludzki problem. Jedyne co możesz zrobić to zaproponować że Ty albo ktoś inny posiedzi z jej mężem a sama pójdzie na spacer, wykąpać się, wyspać porządnie...

Gość rozkładam ręce
Tu wszystkie tematy to prowo zapomniałam. Proponowałam, że posiedzę z nim to powiedziała, że go kocha i nie zostawi go. Rozmawiałam, prosiłam. Teściowa córki też. W poniedziałek byłam u niego, dzisiaj byłam i z nią jest coraz gorzej. Od wczoraj ma wolne, żeby być z nim.

Gość rozkładam ręce
Dzisiaj już lewo stała na nogach. Jak ją zobaczyłam to mi sę płakać chciało. Ciągle tylko kawa z automatu nic nie je. Chciałam zabrać ją przynajmniej na obiad, przyniosłam kanapki. Nic nie zjadła.

Gość gość
Mąż jej umiera a ona ma jeść