Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciowa

On mnie oklamal po raz setny na tym forum

Polecane posty

Gość Gosciowa

Zauwazylam calkiem nieprzypadkiem ze moj facet ogladal profil pewnej dziewczyny z jego bylej pracy na FB. Chcialam od niego wyciagnac czy jest nia na tyle zainteresowany ze oglada jej profil,odpowiedzial ze NIE a jak spytalam czy mozemy sprawdzic w historii to sie obrazil na tyle, ze spal na kanapie. Przesadzil, chyba cos musi byc wiecej jesli chodzi o nia.Ja chcialam sprawdzic jego reakcje wiedzac ze klamie dlatego wyskoczylam z tym sprawdzaniem.....Co myslicie?

Gość gość
jestes aż tak zdesperowana, ze wkurzasz się o to, że oglądal fb swojej dawnej koleżanki? ok, może i coś do niej czuł, ale nie rob afery. Boooże, żal mi cie

najlepsza obrona jest podobno atak. on sie teraz obrazil...i ty masz problem. mysle, ze on nie jest czysty a ze boi sie ewentualnych konsekwencji to sie obrazil i tym zatkal ci od razu usta.

Gość Gosciowa
Nie o to,ze ogladal ale ze mnie oklamal. Jest wolnym facetem,moze robic co chce ale niech nie klamie patrzac w oczy........Ta jego reakcja zbyt przesadzona... na dodatek ja zablokowal przy mnie na FB.... cos mi tu nie pasuje...nie wiem czy dac spokoj bo to bzdura ale mnie to korci zbytnio...

Gość gość
To brzmi jak krimi... :-D pisz dalej !

Gość Gosciowa
To samo pomyslalam o tym ataku.

Gość gość
kolejne prowo w stylu zobaczcie jakiego wybrałam sobie złego faceta! nudne to już!

Gość gość
Ja bym go do lozka juz wiecej nie wpuscila. Niech spi ze fisbokiem...swinia.

Gość gość
Mialam podobna sytuacje a potem nic,zadnej zmiany na gorsze,super kochajacy facet.zadncyh klamstw nie stwierdzilam potem. Nie wiem co Ci poradzic.