Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezależna_kobieta

zaczewieniona podrażniona skóra twarzy

Polecane posty

Witajcie, niedawno odkryłam coś bardzo fajnego. Otóż to zawsze miałam problem z cerą, była zaczerwieniona, przesuszona, nic mi nie pomagało. Zaczęłam stosować serum do twarzy beta-glucan active firmy FM Group (skład ma taki sam jak drogie środki apteczne). Teraz moja cera jest świeża, rozświetlona i stopniowo pozbyłam się zaczerwień :) Może dzięki temu komuś pomogę. Pozdrawiam Karolina

Gość gość
A ja wole swoje serum Babci agafi i jest świetne dla mnie ..... takie cos jak Ty zrobiłas to czuc na kilometr reklama .Pamietaj ze to co dla Ciebie dobre nie dla innej może byc

piszę tylko co mi pomogło... Może ktoś też szuka i próbuje, a jest coś czego nie próbował, więc może pomoże. Reklama? Ja tego nie produkuję tylko mówię co mi pomogło :) Pozdrawiam

Gość gość
jaki skład INCI ma to serum?

Gość gość
Czysty beta glukan można kupić na stronach z półproduktami kosmetycznymi, kosztuje parę zł.

Gość gość
To nie znaczy, że nie warto spróbować :) Ja np. przeczytałam kiedyś na forum o kosmetyku do cery naczynkowej Lily Skin Dermiki, uwierzyłam komuś kto zachwalał ten mikrokompres, kupiłam i bardzo mi pomógł :)

Gość gość
Tia... i twój wpis nie ma absolutnie nic wspólnego z prowadzoną ostatnio ostrą akcją reklamową tego kremu? Proszę, jaki piękny spam na jednym tylko forum: www.forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=Lily+Skin&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1

Serum którego używam jest firmy fm group, więc nie wiem o co Ci chodzi, napisałam tylko że jest fajny i mi pomógł, Tobie nie musi. Dlaczego każdy szuka jakiejś zaczepki, żeby móc odpyskować? To prawda co mówią o Polakach, że są wiecznie niezadowoleni i nabuzowani :(