Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie pracujecie i ile zarabiacie

Polecane posty

Gość gość

Czytam ze tyle tu wszyscy zarabiaja... U nas w wielkopolsce pensja to okolo1500zl...

Gość gość
Bylo juz!

Gość gość
Ja 800xl pol etatu w sklepie spożywczym Mąż 3tys na budowie

Gość gość
2200 na rękę, Wielkopolska

Gość gosc1234
Ja pracuje w firmie miedzynarodowoej i zarabiam 5000 tys miesiecznie. Pewnie mnie zaraz ktos tutaj zwyzywa ze to nie mozliwe ze klamie ale tak jest.

Ja zaczęłam ostatnio pracować w marketingu sieciowym, taak wiem zaraz posypią się wulgaryzmy... ale odpowiadam tylko na pytanie:) jestem zadowolona. Do wypłaty 1500 zl mam jakieś 400-500 zl miesięcznie więc dla niektórych to dość sporo, Pozdrawiam Karolina

Gość gość
nauczycielka, 2200 bez nadgodzin. w wakacje zrobiłam ostatni awans, mam nadzieję, że za kilka dni będzie z 200 zł więcej. sląsk.

Gość gość
gosc1234 a co konkretnie robisz? jaki masz zawod?

Gość gość
Ja narazie mieszkam w Uk ale planuje wrocic choc przeraza mnie to... mamy dwojke dzieci, swoj dom (bez kredytu), ale ciekawe jak z praca bedzie...

Gość gość
Ja zarabiam 1200 w sklepie, maz 12000 w innym sklepie :)

Gość Jamillia
ok. 2000 podstawy + procent od zdobytych klientów etc. czyli od 400zł do 10 000 dodatkowo zależy od miesiąca

Gość gosc1234
Ja pracuje w marketingu. Robimy reklamy dla Garnier itp. Trzeba to wszystko dobrze rozplanowac i znalezc idealne miejsce. Rowniez musimy znalezc modelke lub aktorke ktora bedzie miala idealna cere, z czym jest trudno zawsze przed taka reklama firma funduje rozne zabiegi kosmetyczne aby na dany dzien ta aktorka miala idealna cere paznokcie figure lub wlosy... 5000 to minimum- zalezy z kim pracujemy , dla kogo reklame robimy i ile godzin pracujemy - to jest praca ktorej trzeba sie niestety duzo poswiecic.

Gość gość
w barze pomoc kuchenna 1500 kuj-pom mąż 2500euro finlandia

Gość gosc1234
Moj maz zarabia tyle co ja :) poznalismy sie w pracy.

Gość gość
księgowa 1400 netto Wielkopolska

Gość gość
nauczycielka -ok 1900 Niestety ciągle zmieniam placówki, pracy nie ma.. umowy miałam na zastępstwo lub czas określony. Obecnie jestem na zasiłku rodzicielskim.. pieniążki (ok 1500) skończą się w styczniu, potem nie mam pracy. Będę szukała, ale wiem, że będzie kiepsko, zwłaszcza w połowie roku szkolnego :(

Gość gość
ja nie pracuje, bo sie nie oplaca, maz zarabia 2800 funtow foreman w koncernie samochodowym

Gość gość
ja ma swoją firmę,zarabiam ok 15 tys miesiecznie

Gość gosciowa z podworka
[zgłoś do usunięcia] gość ja nie pracuje, bo sie nie oplaca, maz zarabia 2800 funtow foreman w koncernie samochodowym x x To i tak nie duzo - mieszkam w UK i wiem jak jest ... jak dla mnie jestes nie robiem bo nawet nie pojdziesz do pracy na part time. Moj facet zarabia 3000 f ja 1800 i mamy dziecko i wlasny dom. za 2800 to raczej nie zdolasz utrzymac calej rodziny - czyli dom , paliwo, jedzenie, dziecko, wycieczki, szkola , wypady do restauracji itp. i nie mowie tutaj o rozpieszczaniu dziecka . W pracy poznajesz nowych ludzi , nabierasz doswiadczenia i jestes nie zalezna, uczysz sie jezyka - chyba ze tobie na tym nie zalezy wolisz siedziec na d***e i seriale ogladac... szkoda mi Twojego meza musi robic na lenia.

Gość gość
2700 netto z premią. Jestem rekruterem.

Gość gość
Nie interesuje mnie ile zarabiacie... Niezależnie od wielkości wypłat życzę wam pogody ducha i szczęścia w życiu jakiego pragniecie. Tego i wam ... i sobie życzę;) Pozdrawiam ~

Gość gość
Ja w urzędzie skarbowym ok 1800 zł, mąż na kopalni ok 4,5tys.

Gość gość
firma zoologiczno-weterynaryjna 4000-6000

Gość gość
hr - 4200

Gość gość
doradca klienta (czytaj naciągacz, ale bez tego nie ma premiii) 2200 podstawy + premia 2-4 tys

Gość gość
ja na razie nie pracuję, mąż inżynier w międzynarodowej firmie 6500 na rękę (tak, wiem - na bank ściemniam, bla bla bla...) na śląsku.

Gość gość
gosciowa>>>szkoda mi Twojego meza musi robic na lenia.>>> nie tobie decydowac o naszym zyciu, pilnuj swojego zycia, nie znasz mnie i nie wiesz dlaczego siedze w domu, a ja nie mam zamiaru ci sie tlumaczyc...zauwaze tylko, ze mentalnosc Polki mimo, ze mieszkasz za granica z ciebie nie wyszla, dalej lubisz oceniac i wpierdalac sie innym ludziom z buciorami, a to raczej nie pasuje w UK. Za naruszenie czyjejs prywatnosci mozna czasami drogo i szybko zaplacic...bo to nie Polska.

Gość gość
elektryk 5000 pomorskie

Gość gość
19.22 przeciez powiedzialas ,ze nie pracujesz bo sie nie oplaca

Gość gość
bo sie nie oplaca, pracowalam, ale ja mam za 3 osoby pracowac, a chcieli mi jeszcze obnizyc wynagrodzenie do minimalnej, bo oszczednosci to podziekowalam za prace, 3/4 wydam wtedy na dojazdy, a tutajszy system podatkowy jeszcze kazde ludzi za to, ze sa glupi i pracuja... Jak znasz tutejszy system to wiesz o co biega, w tym roku nawet obnizyli prog, od ktorego placi sie 40% podatku, jeleni szukaja... Wole pracowac na zlecenia dla sasiadow, przynajmniej mnie panstwo nie okrada... A ty dalej pracuj na tluste d**y rzadowe, pracuj pracuj, garb ci sam wyrosnie... A emeryture i tak bedziemy mieli taka sama albo niewiele wieksza...