Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka mnie głodzi bo nie chce iść pracy

Polecane posty

Gość autorka tematu gość
Ciagle szukają tych samych: szwaczka kierowca krawcowa byla tez ekspedientka ale mnie nie chcieli bo szuką kobiety po 30stce z doswiadczeniem

Gość xen
Własnej matki nie przekonałaś,a nam chcesz mówić o bezrobociu?Owszem jest bezrobocie,ale u niektórych większym problemem jest lenistwo i wygodnictwo.W tytule wyraźnie napisałaś,że nie chcesz iść do pracy,nie że nie możesz jej znaleźć.

Gość gość
to moze zdaj mature idz na studia, jestes mloda, cale zycie chcesz przesiedziec na d***e? wez sie w garsc i zacznij dzialac bo jak narazie to jestes smierdzacym leniem i prozniakiem, a na ladne ciuchy i drogie kosmetykia kazda by chciala miec, jednak w pewnym wieku trzeba sobie zarobic

Gość autorka tematu gość
zdałam mature ale słabo i nie przyjęli mnie na studia

Gość gość
idź do mcdonald tam kazdego przyjma

Gość autorka tematu gość
ładnych ciuchów nie mam ani kosmetyków bo mnie to nie interesuje, nie mam koleżanek zeby sie chwalic szmatami

Gość gość
mnie zastanawia, po co pracownikowi biurowemu znajomosc programu AUTOCAD?

Gość gość
powinnas sie zatrudnic jak prostytutka, z pewnoscia twoja matka bylaby zadowolona, ona mogla dawac d**y tu tez mozesz :D

Gość autorka tematu gość
A po co pracownikowi biurowemu albo sekretarce wyższe ? no po co ? to taka moda , musi miec i juz ? Ile przeciez ''bab'' siedzi w biurach po maturze, nic nie potrafią, nawet napisac szybko dokumentu a prace mają. Bez znajomości ani rusz.

Gość autorka tematu gość
Prostytutką nie zostane, nie jestem szmata, wolalabym życ naa ulicy jako bezdomna niz sprzedawac sie za pieniądze :/

Gość gość
wygląda na to że zamieszkasz na tej ulicy, bo matka ma dość lenia. Pierdo*lisz nie solisz, za przeproszeniem. Ja łaziłabym po mieście cały dzień, aż do skutku. W radomiu są bary, hotele, pizzerie i tam cały czas jest rotacja ludzi bo większość okazuje się nierobami taka prawda. Nie przykładają się do pracy bo szef słabo płaci, ale szef nie zapłaci lepiej jak nie zobaczy solidnej roboty. Kobieto radom jest na trasie ze wschodu na warszawę, i ja wiem ile w okolicach miasta jest po drodze restauracji, stacji paliw i hoteli także przestań biadolić i weź się za siebie. Może jesteś aspołeczna i to jest problem, a twojej mamie mogę tylko pogratulować pomysłu. Szkoda tylko że tak późno

Gość gość
autorka tematu to strasznie trudny charakter. i widac od razu ze próżniak ktory czeka na cud az ktos przyjdzie sam i zaproponuje prace w biurze za wysokie wynagrodzenie. trzeba bylo myslec wczesniej i sie uczyc a teraz nienarzekac i szukac czegokolwiek, taka prawda

Gość autorka tematu gość
Nie mam znajomych, nigdy nie mialam faceta, normalnego zycia i nie mam motywacji :(

Gość gość
bo ty jedna tak masz...

Gość gość
jak nie przestaniesz jęczeć i nie weźmiesz się za siebie to nic się nie zmieni w twoim życiu kobieto! Jesteś taka młoda a nie masz żadnych chęci na lepsze życie?

Skoro nie ma pracy - to trzeba sobie samemu ją zorganizować. Nawet na czarno.

Gość autorka tematu gość
przez internet nie da sie zarobic, ja stworzylam strone internetową tj bloga, porady kosmetyczne, troche o modzie, wstawilam tam reklamy tradedoubler mbanku i adsense ale zarobilam zaledwie 80 zł z groszami :O

Gość autorka tematu gość
piramidy to ściema, mnie wykiwali na Lockerz kiedys takie cos bylo, ajfona jak nie dostalam tak nie mam

Gość autorka tematu gość
Wolalabym stalą prace i poznac wreszcie znajomych,kolezanki

Gość xen
Do pracy nie idzie się w celach towarzyskich.