Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziurawamaja

Dziurki w uszach

Polecane posty

Gość dziurawamaja

Hej, czy da sie pobyc dziurek w uszach? Mam przebite od wielu lat, ale przestaly mi sie podobac. Czy jesli przestane nosic kolczyki to zarosna?

Gość gfrthjn
ja miałam 6 dziurek w uchu przez dwa lata przestały mi sie podoba i jakos zarosly im dluzej nosisz tym wieksza szansa że dziurki zostaną. A jak masz mega dziurki to kliniki plastyczne mają cos takiego w ofercie że potrafią to jakoś goić tak że nie widać.

Gość dziurawamaja
Ja mam od dziecka te dziurki, po jednej na kazde ucho. Nie sa jakies rozciagniete, sa raczej malo widoczne, ale i tak mi przeszkadzaja

Gość gość
Mi w jednym uchu druga zarosła-ale tam nie nosiłam długo kolczyka.W drugim uchu mam 5 "nadprogramowych"dziurek i te niestety już nie zarosły. Kolczyków nie wkładałam do nich od ok.13-14 lat. Są małe ale i tak trochę je widać. No trudno, za błędy młodości trzeba cierpieć:)

Miałam 4 dziurki w 1 uchu, zostawiłam po jednej w obu. z tych 3 "nadprogramowych" widać ślad po 2 (o dziwo tych bliżej płatka), wyjęłam je ok 4 lat temu. Za to mojej chrzestnej się tak zarosły po parunastu latach bez noszenia, że ślady są minimalne

Gość gość
jeśli zarosną to tylko częściowo. ja miałam po 2 dziurki w obydwu uszach, ta "młodsza" zarosła do połowy ale ją widać, ta starsza nie zarosła i nie zarośnie mimo, że nie noszę tam kolczyka od dawna.

Gość Klinika Urody
Masz rozciągnięte płatki uszu od noszenia zbyt ciężkich kolczyków? Chciałabyś, aby Twoje uszy wyglądały tak jak dawniej? Pozwól sobie pomóc! Już teraz wyślij zgłoszenie, w którym przekonasz nas do siebie swoją ciekawą historią oraz kilka zdjęć na adres: uroda@tvn.pl Być może nasi specjaliści z „Kliniki urody” pomogą właśnie Tobie!

Gość gośćola
chcialam powieDziec ze mamtaki problemze mam rozciagnieta Dziurke w uchu taka kreske.