Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsogiesaaq

wszystkie dziewuchy patrza na mojego faceta

Polecane posty

Gość dsogiesaaq

chciałam mieć przystojnego faceta to mam k***a :o gdzie z nim nie pójde tam wszystkie sie gapią, wlepiają te swoje ślepia i czarują go spojrzeniem, bezczelnie na moich oczach. Najchętniej nigdzie bym z nim nie wychodziła. Wczoraj bylismy w głupim sklepie jakaś dziewczyna była z facetem i zaczęła czarowac mojego faceta no myślałam że jej przypierdziele w ten głupi łeb. Mój facet to nie żaden wysportowany kark po siłowni, jest wysoki i po po prstu ma cholernie ładną twarz z jednej strony ciesze sie bo bardzo mi się podoba a z drugiej szlag mnie trafia bo prawie wszystkie zwracają na niego uwagę :o

Gość XPMaximusP
to nie problem, gorzej będzie jak faceci będą się patrzeć

Gość dsogiesaaq
to problem bo śliczne dziewczyny go podrywają a ten czasami też zawiesi dłużej na nich oko, wkurzające to jest bardzo. Dawniej bylam z brzydszym facetem i był spokój a z tym nie moge nigdzie iść :o

Gość gość
pewnie boisz sie, ze jak juz mu sie znudzisz, to jakas slicznota ci go poderwie ale skoro tak, to ciul z nim, jak kocha to bedzie wierny a jak nie, to niech w********a w podskokach

Gość gość
A co jestes z nim dla slicznej buzki pustaku?

Gość gość
bezczelne typiary, do tego jak ma dziewczynę, to zarywając do niego mogą podbić sobie samoocenę! nie chciałabym zbyt ładnego faceta właśnie z tego powodu, baby są wredne

Gość gość
już tu pisałaś dzisiaj :D wyluzuj

Gość gość
Nie rób z niego takiego ideału.. Jak on gapi się na inne to one na niego też.

Gość gość
to popatrz i Ty:-) Bez zaufania nie ma zwiazku. Ty tak strzelaj slepakami na te co sie patrza az Cie Twoj chlopak zostawi bo zrobi sie z Ciebie zolza nie do wytrzymania. Kurde, ale masz "problem".