Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielka5231g

brak miesiączki po usunięciu ciąży

Polecane posty

Gość anielka5231g

Cześć kobietki. Równo 6 tygodni temu miałam zabieg łyżeczkowania z powodu obumarcia ciąży jak się następnie okazało w wyniku zaśniadu groniastego częściowego. Bylam dzisiaj na kolejnej kontroli i 6 tyg. po zabiegu moja beta wynosi 1,5 ml/U. Na usg niby nie ma torbieli i innych świństw, jednak martwi mnie brak okresu. Minął już 6 tydzień a nawet nie czuję aby miał nadejść Powiedzcie ile czekałyście na okres po łyżeczkowaniu? Czy dopiero jak beta spadnie okres nadchodzi jak to jest?

Gość gość
ja czekałam 64 dni,a potem wszystko normalnie tylko pierwszy okres po poronieniu bardzo obfity

Gość anielka5231g
o matko jak długo! mi juz odbija jak nigdy czekam na ten okres i sie doczekac nie mogę. Słyszałam ze niektóre dziewczyny juz pop 4-5 tygodniach mają. Boję się właśnie, że jak tyle mam czekać bo będzie bardzo bolesny i obfity

Gość gość
dlaczego tego pytania nie zadasz lekarzowi ????????????????

Gość gość
ja po zabiegu dostalam okres po 45 dniach!!! a po poronieniach naturalnych(2) bez zabiegu normalnie po kilku/kilkunastu dniach, nie przejmuj sie ok 8 -9 tyg to jest dopuszczalne, potem do lekarza;)