Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TAKI NUMER przeszedłby na obcym weselu Wbić jako gość ale wcale ICHnieZnając

Polecane posty

Gość gość

Po prostu wiem że jest wesele w jakimś lokalu no i podczepiam się pod kolumne samochodów, najlepiej juz z pod kościoła z nimi jechac (drugim wyjsciem jest wbicie na wesele gdzies po 20 jak juz wielu ma ostro wzięte :D) ale w kazdym razie: Przecież zazwyczaj rodziny państwa młodych (nie mówie o rodzicach tylko o dalszej rodzinie) poznają się właśnie dopiero na ślubie. Jedna rodzina nie zna tej drugiej i na odwrót Więc gdybym ja się pojawił to jedna rodzina myślałaby ze pewnie jestem z tej drugiej rodziny :D - i na odwrót, a potem juz jakby mieli wzięte to tymbardziej nikt by sie nie doszukiwał kim jestem W ten oto sposób możnaby się nieźle nażreć, nachlać i to całkiem za free, a potem jeszcze isc do kuchni i poprosić o coś na wynos, a i nawet flaszke wódki wziąć (może akurat kelner czy inny roznosiciel wódy da flache :D) I tak robić co tydzień, a nie raz nawet wesela trafiają się w środku tygodnia, więc darmówki byłyby częściej ;) Przeszłoby takie coś?

Gość gość
nie lepiej od razu wziac dzieciaczki i nakarmic?

Gość gość
pewnie by przeszedl, zawsze mozesz sprobowac ;)

Gość gość
jakie dzieciaczki? o co kaman? :D

Gość gość
no, wlasne zone, dzieci, pociotki

Gość gość
dlugo nad tym myslales? co za ludzie chodza po tym swiecie

Gość gość
A mnie ciekawi gdzie bys usiadl by kogos nie podsiasc i nikt sie noe zorientowal?

Gość gość
Wbiłam się kiedyś na wesele - zupełnie przypadkiem :-) Ale przyznałam się, że jestem "obca" i poproszono, żebyśmy zostali (byłam z chłopakiem)