Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuja

Po seksie

Polecane posty

Gość Kuja

Ostatnio uprawiałam seks z chłopakiem było nam cudownie. Ale po tym ostatnim razie zrobił się małomówny, ale gdy siedzę sama na kanapie przychodzi i bez słowa mnie całuje, dość namiętnie i na tym poprzestaje. O co mu może chodzić?

Gość gość
w ten sposób dziękuje Ci:)

Gość Kuja
Dziwnie mi dziękuję:) ale wczoraj dotykał mnie tak że...

Gość gość
Ciesz sie Dziewczono:) Większość mężczyzn obraca sie d**ą do kobiety i zasypiaja, Twój mezczyzna jest wyjatkiem i dziekuj za to bogu romantyzm:) niestety.

Gość Kuja
Oj dziękuję bogu i jemu za to że jest :) jest dla mnie wszystkim. Pierwszy raz doświadczam tego że można się zgrać z facetem w łóżku i prawdziwym życiu:)

Gość gość
porozmawiaj z nim o waszym sexie, powiedz mu co ci się podobało, na co masz ochotę, jak lubisz,fantazje, ciekawe miejsca, pozycje, bielizna, nastrój po takich rozmowach nie będziesz się zastanawiać a raczej znajdziecie wpólną drogę do totalnego odlotu, czego Ci życzę

Gość Kuja
Wiesz nie zawsze z nim rozmawiam o seksie, ale gdy się kochamy potrafimy odnaleźć się w sytuacji i oddać się sobie bez granic :)

Gość gość
to zamiast siedzieć na kanapie, rozmawiajcie ogólnie o sexie, tylko nie staraj się oceniać ani porównywać,

Gość Kuja
Napewno porozmawiam, ale jak mam to zrobić kiedy teraz taki niedostępny jest?

Gość gość
może ma, jakiś problemik i potrzebuje trochę prywatności-odosobnienia, może pomoże krótkie rozstanie 24-48h, po odstawieni będzie chciał Ciebie bardziej i po kilku pytaniach na pewno rozmowa się rozkręci :)

Gość Kuja
Tylko jak zacząć z nim rozmawiać:(

Gość hość
No jak to jak? Normalnie :) "Jesteś jakimś milczący, martwisz się czymś?"

Gość gość
zapytaj co się działo, przez ten "czas odstawienia"

Gość Kuja
Dzięki za rady ;) po prostu podejde i przytule go i spytam się wprost czemu tak milczał :)

Gość gość
"Jesteś jakimś milczący, martwisz się czymś?" nie tak odrazu bo może to coś poważniejszego i się zablokuje, ale po kilku pytaniach i odpowiedziach w stylu co robiłeś, jak się czułeś może coś mu opowiedz co zaszło (może to być jakaś "nie istotna rzecz, cokolwiek") zapytaj o swój ubiór a jak zacznie sie uśmiechać to dopiero........ przejdź do rzeczy:)

Gość Kuja
Nie niepokoić go za bardzo pytaniami o to dlaczego taki był? A co jeśli będzie odp wymijająco albo nie odpowie wcale?

Gość gość
Bo tak to naprawdę to nie wiadomo o co chodzi, najważniejsze w takiej sytuacji byście wogule rozmawiali, on sam dobrze wie że jest "milczący" i jeśli jest lojalny wobec Ciebie to powie Ci o tym, może tu chodzić nawet o zwykłe przemęczenie - ale nie chce Ci powiedzieć bo nie wie jak zareagujesz np. rozmowa, rozmowa to podstawa każdego związku, przytulanie wspomaga rozmowę :)

Gość Kuja
Już ja się postaram żeby zaczął mówić:)

Gość gość
na pewno zacznie mówić, inaczej nie widzę tego tylko pamiętaj że nie każdy mężczyzna lubi zaborczość, nie wiem jaka jesteś ale z tym bądź ostrożna:)