Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupowal ktos u uzytkownika COCO ROCO

Polecane posty

Gość gość

jak w tytule, maja fajne rzeczy ale 80 negatywów więc nie wiem co robić

Gość gość
nie daj sie oszukac nie kupuj

Gość gość
Jesli mówisz o użytkowniu cocoroco_company to polecam. Jestem stałą ich klientką i nie ma miesiąca aby czegoś u nich nie kupiła. Szczególnie odstatnio jestem zadowolona z jeansów, kupiłam spodnie za nie całe 40 zł , a u mnie na ryneczku po 70 identyczne babka miała. Wiekszośc rzeczy to chińszczyzna, ale za taką cenę( mają nawet po 5zł) jak kupisz bluzkę i po kilku praniach wywalisz to nie szkoda, a jak za to samo zapłacisz 100 w galerii i po kilku praniach wywalisz to ja wolę 10 rzeczy. Raz zdarzyło mi się, że dostałam nie ten kolor co trzeba, bez problemu wymienili na prawidłowy, dostałam kasę za przesyłkę wysyłaną do nich. Też raz zwracałam towar i co mnie miło zaskoczyło oddają także pieniądze za przsyłkę nawet jak odsyłasz rzeczy bez podania przyczyny. Także polecam,

Gość gość
Zauważ, że przy ilości pozytywów jakie mają to te niecałe 100 negatywów i ileś tam neutralnych to nie jest nawet 1%.Z tego co widzę to w ciągu 5 lat tyle co nic Popatrz na innych sprzedawców potrafią mieć z 100 negatywów w ciągu roku. Pomyłki chyba każdemu się zdarzają, a z nimi chyba nie jest tak źle. Ja tam mam zamiar zrobić zakupy u nich, mają sporo fajnych ciuszków.