Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi podjąĆ decyzję

Polecane posty

Gość gość

Wiecie co normalnie się pogubiłam...zacznę od tego że chodzi o faceta..19 lat starszego,poznałam go 2 miesiące temu,poprostu jak dla mnie chodzący ideał,a ja go odrzuciłam:(( próbuje coś zrobic zeby to teraz naprawic albo cokolwiek lecz niewiem czy warto.Pracuje od 6 rano do 22 codziennie ma ogólnie mało czasu ma wszystko,jest bogaty itp...ale jak dla mnie moze byc nawet biedny,jestem cholernie zauroczona z tym że...hmm on mieszka odemnie 400km za granica,parę razy tylko się spotkalismy tak tylko ciagle tel.,komp.Dostałam obawy typu że on może miec każdą-lepszą,przedewszystkim ładniejszą.Niechciałam też życ na odległosc,on ma swoje zasady,jak mówi potrzebuje dużo swobody i przestrzeni..zaczęłam źle to spostrzegac.Zawsze to on do mnie się dobijał,a kiedy mu napisalam ze juz niebedziemy sie spotykac,przyjał to olewająco..p i 2 dni niema kontaktu..Niewiem co faceci sobie myślą..on tak naprawde,ani razu jeszcze mnie do siebie niezaprosil choc na kilka dni,za to u mnie byl poznał rodzicow itp.co by tu pisac...ciągle o nim myśle

Gość gość
19 lat różnicy???? a ile ty masz lat?

Gość tinnitus woman
ble hehehehe wymieNkłam

Gość tinnitus woman
krajste to starszy ode mnie :o opamiętaj się dziecko

Gość gość
Ale za to pewnie ładniejszy od ciebie

Gość gość
Najgorsze jest to że mogę miec z nim dziecko..mam ciagle mdłosci,zawroty,brak apetytu

Gość gość
koles cie olal wiec o co ci chodzi???

Gość tinnitus woman
bravo! to sie do skakałaś :) za 10 lat będą pytać twojego starego piernika czy : twój tato radzi sobie z pilnowaniem twego syna

Gość gość
a czy ten pan traktuje Cie poważnie ? bo wiesz męzczyzni w srednim wieku z kasą to lubią 'przygody"

Gość gość
i młode dziewczyny

Gość gość
Masz 20lat? Przeciez taki facet nie zainteresuje sie toba na powarznie, idz dziecino lepiej do ksiazek

Gość gość
Nie lataj za facetem.

Gość gość
masz 20 lat rznie cie taki staty ktory by mogl byc twoim ojcem, jak masz ppiiizdee latawice to szukaj mlodszych korzeni ktory bedzie cie lepiej dymal nawet w obydwie dziury to jest moja rada,bo bym takiemu staremu nog nie rozkladala a dduupe to moga mi orac mlodsi