Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SYMPATIA to dziadostwo

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, faceci patrzą tylko na wygląd, myśla główka, a nie głowa.

Gość gość
tu to samo jaki i wszędzie w internecie ;)

Gość gość
Może czas najwyższy wrócić do rzeczywistości? ;)

Gość samw3e
ja nie bede zwracal uwagi na Twoj wyglad jesli okazesz sie byc fajna osoba

Gość gość
A ja poznałam tam świetnego faceta: tzn charakter miał świetny bo wygląd mnie nien zachwycił... Próbowałam coś do niego poczuc ale się nie udało...

Gość gość
to ciekawe, bo ja poznałam tam wielu wartościowych facetów :) w tym mojego obecnego ;)

Gość Whinnin
Ja mam profil na sympatii od miesiaca. Walnalem przyzwoity opis jednak nie dalem zdjecia. Nie przez to, ze wstydze sie swojego wygladu czy cos ale tak poprostu. Uznalem, ze jesli ktos sie zainteresuje moim opisem to nie bedzie mu wyglad przeszkadzal(podkreslam ze nie uwazam sie za brzydkiego). Jak mam wolna chwile to przegladam profile i szukam tych ciekawych wybijajacych sie opisow. Czy zwracam uwage na wyglad? Nie lubie dziewczyn po solarium, do tego odrzuca mnie ostry makijaz i wyzywajace ubrania. W glownej mierze patrze wlasnie na to. Niestedy narazie zero sukcesu no coz...uwazam, ze dziewczyna poznajac mnie nie koniecznie zawiodlaby sie.

Gość gość
jaki masz nick? :P

Gość Prawiczekkk1993
Jaki ja mam nick? moj chcesz??

oczywiscie tego linka nie wrzucalem. Naszczescie udalo mi sie zaklepac ten nick i juz nikt nie bedzie sie podszywal

Gość gość
czy faceci w necie patrzą tylko na wygląd? oczywisćie. ci oszuści podchodzą do kobiet bardziej krytycznie niż faceci w rzeczywistości, wypatrzą ci na zdjeciach każdą niedoskonałość. pewnie i zdarzaja się wyjatki, ale głownie to książęta z przerosniętym ego, którzy mają wymagania jak stąd do honolulu (co do wyglądu):O

Gość gość
Nie zajrzałam tam ;)

Nie wszyscy tacy sa. Napewno duza czesc na sympatii to straszne zboczuchy ale nie wszyscy. Mi sie podobala jedna dziewczyna, nie byla doskonala ale wpadla mi w oko bo miala to cos.

Gość gość
może i się nie zawiedzie, ale wygląd musi pasować. sam też nie będziesz z kobietą, która nie będzie Cię pociągała. a to, co kogo pociąga to już inna kwestia. moim zdaniem nie dodając fotki na takich portalach ludzie sami sobie robią krzywdę. w końcu nie wszyscy są tępakami patrzącymi tylko na najlepiej maksymalnie atrakcyjny wygląd. jeśli dziewczyna ma w głowie po kolei i chce poznać faceta na serio, to takie zdjęcie zwyczajnego, nawet przeciętnego, ale sympatycznego gościa mocno się przyda. wiadomo, że blachara z solarki i tak na Ciebie nie poleci, więc jeśli takich nie lubisz, to z fotką, czy bez jesteś kryty. osobiście nie uznaję braku zdjęcia. skoro ja daję swoje, to życzę sobie widzieć czyjąś twarz. i wiem z doświadczenia, że panowie, którzy zdjęć nie dodają albo mają coś do ukrycia, np. małżonkę albo są zwyczajnie skrajnie nieciekawi wizualnie. no a umówmy się, choćby on miał serce na dłoni dla mnie, to jak mnie pociągać nie będzie, to klops.

Gość gość
Szkoda, ze trzeba tam płacić, co prawda nie jest to jakaś wielka suma, ale jeśli nie chcę tam dać foty, to i tak częśc opcji miałabym zablokowaną więc się nie opłaca :P

Gość gość
nie chodzi o zboczuchów, mówie o tych "normalnych". naprawdę, faceci szukajacy kobiet w encie mają ogromne wyamgania co do wyglądu kobiet, chociaż sie nie przyznają (nawet przed sobą). ale na zdjeciu takiej kandydatki wypatrzą brzydki pieprzyk albo za szeroki nos i juz odrzucają, chociaż na takie "wady" w realu pewnie nie zwrócilby nikt uwagi, w necie kobiety traktowane są jak towar w sklepie, a nie jak ludzie :O ten nie pasuje to następny i w taki sposób to własnie robicie.

Gość gość
hipokryta :) na pewno byś do laski bez zdjęcia nie napisał chocby miała nie wiem jaki opis ;) ja miałam jedną fotę + fajny opis, faceci pisali "super opis" POTEM skasowałam opis a oni dalej pisali że jestem fajna itp itd. wpisałam w opisie glupoty a oni dalej pisali.... usunelam foto i dałam z powrotem fajny opis = efekt? odzew prawie zerowy, może jakis jeden typek napisał, ale tak to żaden :D nie wciskajcie kitów o opisach. Ja sama nie zwróciłabym uwagi na kogos bez foty, bo dla mnie ktoś taki jest nieautentyczny. Koniec koncow mam chlopaka z sympatii, na ktorego własnie zdjecie zwrócilam uwage, weszłam na jego profil, on sie odezwal i tak sie zaczelo :)

Gość gość
Ktoś to dobrze porównał, że na portalu randkowm ludzie czują się jak dzieci w wielkim sklepie z zabawkami- przebierają, wybierają i nie mogą się zdecydować ;)

Szczerze mowiac to nie zdziwilbym sie gdyby blachara z solarki na mnie poleciala. No coz nie chce akurat drazyc tego watku ale to byloby prawdopodobne. Jak ktos prosilby o zdjecie to od razu dodalbym bez zadnego problemu. Napisalem do jednej dziewczyny a po 2-3 wymienionych wiadomosciach wiedziala juz jak wygladam. Wg mnie troszke sie mylisz odnosnie zdjec. Ja nie mam nic do ukrycia, zupelnie i zdjecia nie dodalem z innego powodu. Jak wpsomnialem jesli ktos zainteresuje sie moim profilem i poprosi o zdjecie to nie mam z tym problemu i od razu wysylam. Moze wasz problem jest taki, ze patrzycie na tych z super fotami? ma stare bmw to od razu musi byc kozak. Ja nie wklejam zdjec swojego samochodu, domu i innych rzeczy bo wtedy szczerze mowiac napewno mialbym "wieksze" powodzenie. Wole pozostac poprostu bardziej anonimowy i zainteresowac kogos opisem. To nie jest zadna randka w ciemno, po paru wymienionych wiadomosciach dziewczyna ma szanse widziec jak wygladam. No ale coz nie ryzykuja.

Gość life is brutal__
wszędzie tak jest nie tylko na sympatii i dotyczy zarowno kobiet jak i mężczyzn, raczej nikogo nie obchodzi charakter osoby która mu się nie podoba:o jedne osoby maja co do wygladu minimalne wymagania inne kosmiczne, ale miedzy bajki mozna włożyć że ktos w ogóle na wyglad nie patrzy

hipokryta? bo co? bo tak sobie powiedzialas? troszke nieladnie jest wciskac cos na sile bo sie tak poprostu mysli. Jesli ty nie zwrocilabys uwagi na opis bez foty to jest twoj problem. Ja zdecydowanie wole napisac do kogos w ciemno bez zdjecia a fajnym opisem niz do kogos ze zdjeciem i typowym "napisz a sie dowiesZ". Jezu jakie to jest glupieeeee. Nieautentyczny? no takk lepiej jakiegos nazelowanego przystojniaka w BMW z 1999 roku:) To bedzie autentyk w 100% :D

Gość gość
jestes zalosny jesli myslisz,ze ktorakolwiek leci na fote z autem ;/ nie dziwie sie jak żadna cie nie zechce, nie dosc ze na 90% jestes brzydki (a na 100% uwazasz sie za cudo, jak wiekszosc przecietnych i brzydkich facetów ) to jeszcze nie masz jakiegos nowatorskiego myslenia

Gość gość
to daj swój profil :P zachwycę się twoim opisem :P

No wlasnie mysle, ze leci! Zauwazylem zdjecie kozaczka w nocy w czarnych okularach i staaarym bmw! zebys widziala jakie duze zainteresowanie mial! prezentow wiecej niz kiedykolwiek przyniosl mi swiety mikolaj! Zadna mnie nie chce? myslisz, ze na sile szukam kogos i placze nocami bo nie mam dziewczyny? wezzzz sie ogarnij! Duzo podrozuje i ogolnie spedzam bardzo aktywnie czas. Czy jestem brzydki? czy ja wiem, troche adoratorek mialem nie powiem:) Czy uwazam sie za cudo? e tam, taki normalny jestem i tyle.

Gość gość
i co tam jeszcze ciekawego powiecie o tej sympatii? :p

Gość gość
blabaabalabkbak podrozuj sobie dalej i tak nie bedziesz mial dziewczyny ;) masz złe podejscie ;)

ty ze swoim podejsciem bedziesz mogla jedynie zalic sie na tym forum:) Ja sie nie zale, bedzie jak bedzie a parcia na nic nie mam. A dziewczyne juz mialem i to nie jedna:) ale to bylo jakis czas temu jak jeszcze studiowalem w Szkocji.

Gość gość
Polki czy Szkotki? :D