Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałam zaprosic koleżanke do trójkąta a facet sie obraził

Polecane posty

Gość gość

Myślałam, ze faceci lubią seks z dwoma kobietami

Gość fankamalibu
Powiem Ci, że ja zaprosiłam. I to koleżankę, z któą miałam wcześniej kilka razy miło do czynienia. Teraz ciągle pyta kiedy wpadne do niego ze swoją dziewczyną :) A Twój chlopak nie chce koleżanek tylko w swoim łóżku czy ogólnie nie kręcą go dwie c*pki obok siebie ?

Gość fankamalibu
Może odebrał to jakby on Ci nie wystarczał

Gość gość
Niejedna wiele by dała za takiego faceta... :o

Gość gość
a może on by wolał drugiego faceta? ;-)

Gość matka Teresy z Kalkuty
A gdybyś tak ośmieliła go trochę? Ty i koleżanka czekacie na niego nagie w waszym łóżku? Ja tak kiedyś zrobiłam. To był przełomowy moment dla mojego małżeństwa.

Gość Davide19
a może zaprosimy drugiego faceta mam zajomych bi ;)

Gość gość
Cóż, każdy ma inne upodobania i nie wolno generalizować, to bez sensu. Nie każdy facet lubi trójkąty, tak samo jak nie każdy lubi seks oralny itd. Niektórzy uważają to za perwersję, coś zboczonego, nienormalnego. Być może twój facet należy właśnie do tej grupy osób i poczuł się urażony, bo nie spodziewał się, że możesz go podejrzewać o takie upodobania. Może uznał, że skoro chcesz w łóżku koleżankę, masz jakieś ciągoty do kobiet i to go odrzuca. Zapytaj go dlaczego jest temu przeciwny, co konkretnie mu się w tych trójkątach nie podoba. A na przyszłośc radzę najpierw wybadać jego poglądy na dany temat inaczej niż proponując konkretne działanie wprost. Lepiej naprowadzić rozmowę na temat takich trójkątów na przykład i tym sposobem wybadać, co on na ten temat sądzi, a dopiero później proponowac, jesli jest za. :)

Gość na razie anonimowo
albo mógł sie bać, ze nie sprosta. zestresowałogo to i wkurzuyło, że mu zrobiłaś taka niespodziankę. jakby nie było postawiłaś go w głupiej sytuacji!

Gość MateoXX
dokładnie ja bym się zestresował jak by moja partnerka chciała zaprosić jedną ze swoich seksowych koleżanek