Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gossc

Depilacja laserowa pach

Polecane posty

Gość gossc

czy któraś z Was miała przeprowadzany ten zabieg? musiałyście zdjąć gorną częśc garderoby? czy wystarczy, jeśli pójdę w bluzce z wykrojonymi pachami?:)

Gość Doświadczony przez życie
Musisz zdjąć bluzkę. Mimo, że jestem facetem pachy miałem depilowane laserowo. do zabiegu smarują cię takim mazidłem jak do USG, więc trzeba się nieco rozebrać, by ubrania nie pobrudzić. Ale nie ma wstydu, gabinety zamykane, kosmetyczka dyskretna.

Gość mąka
Witaj,jestem po 4 zabiegu depilacji laserowej pach,zawsze jestem w koszulce na ramiaczkach,w niczym to nie przeszkadza.efekt zadowalajacy:-) ale to zalezy jaki laser wybierzesz.w razie pytan chetnie odpowiem pozdrawiam

Gość gość
Jak dlugo utrzymuje sie taki efekt I ile kozztuje ?

Gość kora_z
jak idziesz na zabieg laserem diodowym np LightSheerDuet, to po serii zabiegow efekt masz na cale zycie :) ja akurat skonczylam robic juz pachy i robie teraz bikini - zaplacilam za pakiet nielimitowany 800zl za pierwsza partie i 500zl za druga - jak na warszawe to fajna cena. Chodze do epilira - www.epilira.pl

Gość Doświadczony przez życie
Mówią, że na całe życie, tylko co rok trzeba odświerzać, bo po dwóch będziesz zarośnięta jak przed zabiegami.

Gość Kruszyna16
Kto z Was chciałby rabat 20% na depilację w salonie laser DeLux (ważny na terenie całego kraju)? Chętne osoby zapraszam na maila: ewelina-zajac@wp.pl

Gość wklubieALko
Wydepilować można pachy skutecznie tutaj: http://vectusgdansk.pl/depilacja-laserowa-pach/ . Po roku NIC sie nie dzieje, kudelki mi nie odrastaja i oby jak najdluzej (oczywiscie po 2-3 latach moznaprzyjsc na 1 zabieg taki POWTARZAJACY).