Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna pomocy

Moj maz nie akceptuje naszego dziecka

Polecane posty

Gość bezradna pomocy

Zdecydowaliśmy się na dziecko zaraz po ślubie kiedy zaszłam w ciąże mój mąż naprawdę był szczęśliwy. Postanowił, że będzie przy porodzie i tak też się stało mieliśmy poród rodzinny, przecinał pępowinę. na początku był zakochany w małym wszystkim wysyłał zdjęcia opowiadał o wszystkim. Kiedy byliśmy już w domku i zobaczył że dziecko nie tylko je i śpi ale czasami popłacze to zaczął się zmieniać. Na początku po prostu przestał się interesować maluchem nigdy go nie kąpał, zmienił pampersa może 4 razy. Od 4 miesięcy jest już bardzo kiepsko. Jego stosunek do naszego synka jest straszny mów o nim bachor potrafi powiedzieć "po co się rodziłeś". Bardzo się starałam aby mój mąż przekonał się do bycia tatą niestety już brakuje mi sił. Oczywiści stosunki miedzy nami stały się nieciekawe. Przez to zachowanie traci nas. Ale chyba mu z tym dobrze. może macie jakieś pomysły na poprawienie relacji w naszym domu.

Gość Asiulka830
Musisz porozmawiać z mężem, zapytać dlaczego tak się zmienił.

Gość gość
Koniecznie porozmawiaj , a jak nie idzcie na jakaś terapie

Gość gość
Przez to zachowanie traci nas. Ale chyba mu z tym dobrze. może macie jakieś pomysły na poprawienie relacji w naszym domu. xxxxxxxxxxxxxxxxxx waszych relacji już nic nie naprawi! ciekawe, jak można chorego psychicznie faceta zmusić, żeby pokochał dziecko?

Gość gość
Tez tak myslę że rozmowa tu nie bardzo cos pomoże , udajcie sie do poradni psychologicznej , pamietaj dziecko doskonale wyczuwa co jest grane .I ono bedzie cierpiec

Gość gość
ja bym wprost zapytala dlaczego dziecko go denerwuje.

Gość gość
Ale kogo dzieciaka ?

Gość gość
Broken- dzieciobójczyni :O

Gość gość
K***a mistrzyni czarnego humoru się znalazła. Szkoda, że ciebie nie w******i na zbity ryj. Może teraz nie miałabyś tak krzywej gęby.

Gość gość
Może jest zazdrosny o dziecko, pewnie dużo czasu mu poświęcasz , jak to dziecku. Dla męża musisz być dobra i wyrozumiała , tylko spokój Cię uratuje.

Gość gość
Broken takimi żartami nieadekwatnymi do sytuacji okazuje wszystkim swój dobry humor :O

Gość gość
Broken to ze ty debilizmem świecisz , to my wiem od dawna :)

a nie musisz się wyżywać, że żartu nie załapałaś i spięty masz tyłek jak tylko widzisz temat o niechęci do dziecka:) jato mam głęboko w tyłeczku:)

Gość gość
Zaraz , zaraz a gdzie Twoja słit idiot kolezanka Moorland ? he he he a moze masz kilka twarz co .........??bo zdaje mi sie że masz rozdwojenie jażni

Gość gość
Ja współczuje takim małżeństwom i tyle. A ty nie masz w ogóle empatii w sobie dziewczyno...

Gość bezradna pomocy
dodam, że mąż namawia mnie, byśmy oddali bezpłodnym znajomym:(

Gość gość
To że spiety to ja wiem , przynajmniej nikt mnie nie zapakuje nieczego , ale Ty chyba to lubisz jak wszedzie luz okazujesz

gość Zaraz , zaraz a gdzie Twoja słit idiot kolezanka Moorland ? x która to Moorland? ta co nie lubi, jak ktoś krytykuje, że ktoś inny się nieprzywoicie ubiera? he he he a moze masz kilka twarz co .........?? x z tego co wiem jedną, ale może jakaś się chowa z tyłu głowy;) bo zdaje mi sie że masz rozdwojenie jażni x a po czym wnosisz?:) tego schorzenia sobie jeszcze nie wmówiłam:)

Gość gość
Broken przejęła styl ROR :D teraz będzie wszystko cytować. Ale ROR jest tylko jedna i nikt jej nie podrobi!

k***a jego mać:O ja jestem aseksualna, ale jakoś nie uwazam wielbicieli seksu analnego za kogoś gorszego:O a Ty pewnie jedynosłuszniekładająca, że próbujesz nimi kogoś obrazić, prymitywna istoto?

Gość gość
Znowu się naćpałaś jakimiś tanimi prochami? :O

Gość gość
P********z cos o jakims analu, nikt nie wie o co chodzi :O a tak w ogole to rozpieprzylas ten watek, dokladnie to samo robi ROR :D

zmienił pampersa może 4 razy. x to i tak wyczyn. może nie wiedział, że to sra?:D a rozmawialiście o przykrych stronach rodzicielstwach czy tylko kochanie, ach jak to cudownie, on będzie miał Twoje geny:)