Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co was podnieca

Polecane posty

Gość gość
Kobiece stopy, nóżki, piersi, c*pka... ;)

Gość aron
Seks z kobietą.

Gość małabi
mnie podnieca jak facet złapie mnie pewnie w biodrach i trzyma je kiedy jestem na nim albo kiedy mnie bierze od tyłu. a do tego jeszcze jak widać żyły na przedramionach to już w ogóle. podnieca mnie kiedy zdejmuje mi pończochy żeby całować i lizać moje stopy patrząc mi albo w oczy albo jak się zabawiam

Gość MateoXX
dokładnie małabi ile masz lat? podnieca mnie pieszczenie stóp partnerce ustami przez pończochy i gdy ona z podniecenia się zadawala

Gość gość000
Małbi, a lubisz kiedy całuje, masuje i ssie Ci stopy i paluszki, idzie wyżej całuje c*pkę i wsadza powoli do niej paluszka, później dochodzi drugi, w tym czasie ssie dwie rodzynki, przygryza je i szczypie, albo bierze całe piersi do buzi ? :D

Gość małabi
mój facet ma ogromny fetysz stóp i przyznam, że mnie to kręci w każdej postaci. Kocham jak językiem delikatnie przejeżdża między paluszkami, jak ssie każdego po kolei i kilka naraz. Palców w c*peczce nie lubie, tylko żeby zrobić ją jeszcze bardziej mokrą. Całe piersi w buzi jak najbardziej, drugi cycuszek mocno ściskany.

Gość gość
Kury i policjanci.

Gość małabi
lat mam 20, kolekcje pończoch pokaźną

Gość gość000
fetysz stóp, chyba większość facetów go ma, również ja ;) chciałbym najpierw je umyć, później wytrzeć, całować, ssać natrzeć olejkiem i masować ;) Jeszcze Przed tym ściągnąć z niej rajstopki, albo getry ;) mrr

Gość MateoXX
super jestem strasznym fetyszystą pończoch rajstop i stóp, a jakie masz stopy?

Gość małabi
zależy o co pytasz 38, zadbane, naturalna nie za duża opalenizna, czerwony lakier

Gość gość
A twój facet jakie ma pończochy

Gość MateoXX
napewno cudownie pachną :) opisz sie mała jestem bardzo ciekaw twojego wyglądu

Gość gość000
38 to masz seksowne stópki, w sam raz do pieszczot, jeszcze takie opalone i czerwone pazurki... Bardziej hot chyba już nie ma ;)

Gość na razie anonimowo
skąd jesteś gościoo?

Gość gość000
Gdynia, a Ty Narazie Anonimowo ?

Gość małabi
174, 75c, włosy proste ciemny blond sięgają za cycuszki, małe dlonie małe stopy. teraz zauważyłam, że piszemy w 2 tematach ;)

Gość na razie anonimowo
no niestety nie z gdyni

Gość gość000
może zostaniemy już na tym, żeby tak nie skakać ? 174 to jesteś wysoka jak na kobietę, pewnie masz seksowne długie nogi...

Gość MateoXX
właśnie oba tematy ciekawe, lecz w łużku lubie dominować, A zdominowany przez kobiete to w przypadku gdy kazała by mi pieścić swoje stopy to by mnie bardzo podkręcilo

Gość małabi
często mu daje swoje bose stopy w samochodzie, wkładam je do buzi jak coś robi w domu. kłade je mocno na szyi podczas seksu gdy mam nogi w górze. właśnie ja też jestem raczej za dominacją faceta. ale jesteśmy po to , żeby spełniać swoje fantazje. on nie raz dał mi konkretnie po d*pci :]

Gość MateoXX
lubie użyć dużej siły dając klapsy dziewczynie i to , że mimo bólu ją to podnieca. to mnie bardzo rozpala

Gość małabi
w zanadrzu piekne ponczochy z pasem, może by poczekać aż wyjdzie spod prysznica zabawiając się, kazać mu uklęknąć przy kanapie i skonczyc językiem co ja paluszkami zaczęłam. A i nie dać mu dotknąć stóp w szpilkach, do których na pewno wyciągnie ręke, dopóki nie da mi tego czego chce ? coś już bardziej ? kurcze, aż mi ciepło ;)

Gość gość000
a pozycja - ona leży, on podchodzi do niej, jak do minetki, ona kładzie swoje nogi na jego ramionach, i lekko je przyciska, kiedy on robi minetke..

Gość małabi
ja ogólnie lubie jak poboli ;) sama sie domagam by mocniej, czego na drugi dzień zdarza się żalować.. :D

Gość Tomekkk9
Piszcie, pogadamy --> tomekk.0@o2.pl :)

Gość gość000
Mi już dawno sterczy, jak czytam te wiadomości... Ciekawie piszesz małabi... Są takie dziewczyny jeszcze ?

Gość małabi
gośćoo - czemu nie :) mi się marzy, myślę, że jemu też, jeszcze lepsza pozycja. ja leżę, koleżanka liże moją c*peczke z wypiętą ładnie pupką, na której są moje stopy, a moj chlopak całuje a to jej pupke a to moje stopy patrząc na mnie. tak.. by bylo.. oj.. ;)