Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cos nie daje mi spokoju odnosnie mojego chlopaka

Polecane posty

Gość gość

np. nie odpisywał mi teraz od godziny, myslalam - moze spi? wchodze na fejsa . byl 17 minut temu, teraz dopiero odpisał mi na smsa ;/ na fb nigdy nie polubił ani jednego mojego zdjęcia, nie oznaczył,że jestesmy razem ani nic...moi znajomi nawet nie wiedzą,że kogos mam, a jak sie spotykamy to wszystko jest ok... nie wiem co myslec o tym wszystkim ;/

Gość gość
z drugiej strony mam to gdzies :D

Gość gość
No tak, dopóki nie zaznaczysz na fejsbuku, że jesteś w związku, to nie jesteś. Co za czasy :/

Gość gość
No jakos wszyscy moi znajomi maja to zaznaczone,bo co tu ukrywac? Albo sie mnie wstydzi albo kreci z inna. Z innymi...tak czy owak bede miec sie na bacznosci

Gość gość
to zapytaj się go wprost.:D

Gość gość
Po co mam pytac wprost? Skoro nie chce sie wiazac to ja tez bede sobie szalec, on podobno nie ma tak duzego powodzenia, ja z kolei nie narzekam...codziennie prawie na fejsie pisza do mnie obcy faceci...olewam ich bo w wiekszowsci sa brzydcy albo starzy ,ale co jesli trafi sie przystojny i mlody? Anglik na przyklad? Wtedy sie zawaham....

Gość gość
Z pewnościa cos kombinuje. To nie jest normalne, żeby nie lajkował Twoich zdjęć i nie zmienił statusu, skoro jesteście razem:( Spróbujcie porozmawiac na ten temat. Pamiętajcie, że przy rozwiązywaniu sporów najważniejszy jest uśmiech!

Gość gość
oj dzieci, dzieci. usuńcie konta na fejsie i problem zniknie ;)