Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wsciekla92

umowa o prace i urlop wypoczynkowy

Polecane posty

Gość wsciekla92

Wlasnief wrocilam z pracy. Pracuje w trybie trzyzmianowym w tym czasami w wekeendy. Mam umowe o prace. Praca jest magazynowa. Widzialam dzis grafik na wrzesien i przezylam szok. Pracuje w firmie od maja. Po ustalenie urlopu poszlam na poczatku lipca i nie dostalam urlopu na planowany sierpien bo juz terminy byly zaklepane. Wzielam najblizsszy termin od 9 wrzesnia. Wkurza mnie bo stare baby sobie pobraly i w upal d**a w domu siedzialy a czlowiek chcial gdzies wyjechac. Kierownik wpisal sobie w system urlop moj na tydzien bo tyle mi przysluguje od maja. Na pytanie stwierdzajace czy musze wypelnic wniosek odp stanowczo nie nie musi pani, a dzis patrzac na grafik widze ze moj urlop nie zostal uwzgledniony i jestem wsciekla bo cale wakacje na niego czakalam tyralam za tych co d*pe grzali w wakacje i ciagle na zwolnienia dwytygodniowe chodza a do mnie sie ostatnio przyczepil ze wzielam dwa dni lekarskie. Jutro na pewno zrobie awanture bo nie naleze do osob cichych i obojetnych. Moi znajomi z wielkim trudem ustawili sobie urlopy pode mnie a ja mam go teraz nie miec jestem zua :/ mam nadzieje ze to jakas pomylka co o tym sadzicie? Jestem rzetelnym i uczciwym pracownikiem a przede wszystkim tez czlowiekiem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować