Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikos16

odchudzane 45kg zaczynamy

Polecane posty

Gość nikos16

Zakladam temat jak schudnac 45kg.. w 5-6 miesiecy lub 7-8 :) waze 90kg:c boze jak ja moglam :c ... waga rosnie wiec trzeba cos z tym zrobic ; no wiec trzeba ruszyc tylek z przed tv :P tylko jest problem bo nwm jaka diete zaczac na jakiej diecie .... i jakie cwiczenia wykonywac... i kiedy zobacze jakis efekt i czy skora nie bedzie mi wisiec jak uzyje balsamow kremow ;c ... jesli ktos chce odchudzac sie ze mna to mozemy sie wspierac .... Mam nadzieje ze mi pomozecie ;c wzrost 170 waga 90 kg a i chodze do szkoly:/

Hej! słuchaj zapraszam do siebie, trzeba rozkręcić jeden temat bo jak każda będzie miała pojedynczy to wiesz :D ja też ważę 90kg, schudłam już dziesięć mój plan to też 40-45kg :) zapraszam temat się nazywa "od tłuściocha do atlety" haha :) tylko wtedy miałam nick Zawzięty Rudzielec :) (teraz nie pozwalają na spacje) a no i powodzenia oczywiście, dobra decyzja ;)

Gość gość
przepraszam, wazycie 90 kg i chcecie wazyc 45 kg? Poi ile macie wzrostu? Ja mam 171 waze 45 kg i cale zycie probuje przytyc, bo ludzie mowia, ze wygladam jak szkieletor, kazdy facet to powtarza. A wy chcecie sie tak oszpecic?

nie, ja ważyłam 100 (teraz 90) i chciałam zrzucić 40-45 kg zależy jak będę wyglądać i się czuć. Mam 168cm więc zdrowa waga dla mnie to od 55 do 70kg. Więc odchudzając się od 100 celowałam właśnie w 55-60 ;)