Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w tym miesiacu udało sie zaoszczedzić

Polecane posty

Gość gość

zaplanowałam budżet domowy, bo zawsze brakowało, w tym miesiącu została stówka:) w budżet wliczona była wyprawka do szkoły, takze jest szansa, ze w przyszłym o kilka wiecej zostanie:) jak sie chce to sie potrafi:)

Gość gość
No to gratuluje. Zaoszczedzic cos w sierpniu gdy jest tyle wydatkow to juz wyczyn;)

Gość gość
oczywiscie ciekawe ze wlasnie w sierpniu ci zostala gdybys byla prawdziwa gospodynia - nie powinna

Gość gość
Nie mow hop bo do konca miesiaca jeszcze 3 dni w ktore duzo moze sie wydazyc, np zepsuc auto, lodowka czy nawet mozesz zostac okradziona.

Gość gość
juz wyplata dzisiaj, także od dzisiaj z nowego budżetu,a ta szczęśliwa stówka na konto (śmiejcie się ale kropla do kropli:)

Gość gość
chwalisz się, czy się żalisz?

Gość gość
Przykre to jest gdy polak musi liczyć każdy grosz.

Gość gość
Ja również zaoszczędziłam choć tylko 50zł. I nie ma znaczenia co się teraz wydarzy bo już mi pensja wpłynęła.

Gość gość
Przykre to jest to,że Polak Polakowi wilkiem. Nie można się cieszyć z małych rzeczy? Ja zaoszczędziłam 50zł, ale na koncie oszczędnościowym leży ponad 200tysięcy,bo z mojej pensji żyjemy a męża odkładamy na budowę domu, ale nawet te 50zł mnie cieszy,bo MUSIAŁAM NA TO PRACOWAĆ i szanuję każdy grosz.

Gość gość
no własnie jak masz niewiele to niewiele zaoszczędzisz, ale będziesz sie cieszyć, nie sztuka odkładać jak sie ma gore kasy

Gość gość
No właśnie co wy tacy zawistni .

Gość juz tu pisalam wczesniej
no wspolczuje,ze musisz planować:D ja wydaje na co chce i ile jeszcze zostaje:D dla mnie to zenadaaaaa

Gość gość
żenada, że co? że ktoś oszczędza nawet jak ma niewiele? nie ciesz sie tak, życie bywa przewrotne, jutro ty możesz nie mieć . twoja wypowiedź to dopiero żenada

Gość szpindlerowy mlyn
fajnie, po ok roku na przyszle wakacje bedzieci mieli na jakis wyjazd, ja mam powazny problem z planowaniem i oszczedzaniem, niby nie brakuje nam ale sama mam swiadomosc, ze pieniadze wydaje bezsensu

Gość juz tu pisalam wczesniej
taaa jasne:D tak sobie tłumacz:D

Gość gość
a ja tez musze zaczac odkladac. na slub meza brata i o wakacjach w przyszlym roku moge pomazyc. a nie ma opcji bysmy nie poszli.

Gość Nalini_22
Ja rozpoczęłam oszczędzanie na dom od pierwszej wpłaty na lokatę w wysokości 30 zł z marnych ale zaoszczędzonych pieniędzy :) Od tego czasu minęły 4 lata a my się już nie długo wprowadzamy. Piękne jest to, że człowiek z niewielkich pieniędzy zrobi wielkie rzeczy |:)

Gość gość
A mój mąż wczoraj dodatkowo zarobił 100 zł i też się cieszyliśmy jakm dzieci. Nie biedujemy, ale kazda złotowka cieszy :)

Gość gość
moj w tym miesiącu dostał premie 700 zł i tez sie cieszyłam bo kupimy za to dziecku nowe łózko,kurtkę i buty na zimę :)

Gość jestem szczera do bóluuu
za 700zł łóżko, buty i kurtkę??:D juz widze tego jakosc:D masakra