Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc w tej sprawie

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewien problem. a mianowicie, miesiączkę dostałam we wtorek wieczorem ok godz.21 (13.08.13) była ona wywołana przez luteinę. Tabletkę antykoncepcyjną wżiełam w środę rano o 7.00. To moje pierwsze opakowanie. Od tego czasu biore tbletki regularnie. ale w sobote wydarzyła się taka sytuacja, która nie daje mi spokoju. Podczas pieszczot, mój partner mógł mieć na palcu znikomą ilość nasienie (o ile miał bo twierdzi że nie) i włożył tego palca do środka. BYl to 4 dzień cyklu, końcówka miesiączki, w zasadzie to malutkie plamienie. aa i dodam jeszcze, że wytrysk był po tym dotykaniu, ale mogło się coś z niego wydobyć. Moje pytanie brzmi: Czy przez tą sytuację mogę zajść w ciążę?

Gość gość
Nikt nie jest jasnowidzem. Możesz być a możesz nie być. Kto ci tu da 100% gwarancji że nie jesteś w ciąży? Nikt. Trzeba poczekać i udać się do lekarza.

Gość gość
ale zpunktu widzenia waszego. możlwie?

Gość dagmara mara
Nigdy w zyciu w 4 dniu cyklu nie zajdziesz w ciaze nawet jakby skonczył w tobie!!Ja mam cykle 25 dniowe i kochamy sie ''do końca''az do 7 dnia cyklu i w ciazy nie jestem.Mamy juz dzieci.

Gość gość
a czy jak biorę tabletki? a owulacja miala być tyfdzień po tej sytuacji. chociaż nie wiem czy była, bo tabletki. (microgynon 21)

Gość gość
halO????????????????? odpowiedzielibyscie a nie \. niby takie porzadne forum.

Gość dagmara mara
Jak bierzesz tabletki to tym bardziej nie zajdziesz.Nie nakrecaj sie bo ciaza jest tu niemozliwa.

Gość gość
czyli musiałby być wytrysk w środku? wiem wiem, ale sie boję;/ nawet jakby na rece coś mial? chcociaz wytrysk był po dotykaniu mniej ale moze coś wcześniej, ehh::(

Gość gość
odpowiadajcie. bo widze ze tylko jedna osoba jest tu mądra/

Gość gość
daggmaro odpowiesz?