Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem zdrowotny u mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

witam, mam problem,a mianowicie poznałam chłopaka mily, sympatyczny, uczuciowy, mający w sobie to coś co tak bardzo mnie ciągnie do niego, pracowity, dobrze mi się z nim rozmawia, zakochał się we mnie, ja w nim z resztą też ale problem polega na tym że on od urodzenia nie widzi na prawe oko i on uważa ze przez to nie zasluguje na mnie. dowiedziałam sie o tym niedawno, juz po tym jak obdarzyłam go uczuciem, swoją zwlokę z powiedzeniem mi o tym tłumaczył tym że nie chciał być skreślony ze startu... przez te kilka tygodni kiedy spotykaliśmy się żeby sie lepiej poznać ja nie zauważyłam jego wady, bo poprostu tego nie widać. on żyje normalnie, przynajmniej chce. A ja nie wiem co dalej robić, serce mówi co innego, a rozum co innego. spotkaliście się kiedyś z podobną sytuacja?

Gość gość
Jesli twoj rozum mowi co innego - to ty na niego nie zaslugujesz. Postaw sie w jego sytuacji . Jestes idiotka ktora musi pytac publike o takie rzeczy- lepiej dla niego jak go zostawisz.

Gość gość
NIE PRZEJMIE SIĘ:)

Gość urodze Franiaa
nie rozumiem vco Ci przeszkkadza, ze nie widzi na jedno oko? ja nie mam takiej sytuacji,ale wiem jedno- hgedyby moj mezczynzna nie widzial na jedno oko w zyciu nie zminialoby to mojego stosunku do niego. skoro Tuy sie zastanwiasz to go zostaw od razu

Gość JebaćDzivvki
Współczuje temu chłopakowi że z taką idiotką ma do czynienia!