Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Jestem tu pierwszy raz i potrzebuję rady w pewnej kwestii. Nie mogę zrozumieć postępowania pewnej osoby, chodzi o byłego. Nie jesteśmy razem prawie 2 lata, pół roku nie kontaktuje się z nim ponieważ zerwałam kontakt w dodatku on spotyka się z kimś. Niedawno widzieliśmy się na ślubie naszych wspólnych znajomych Pan byly wiedział ze będę na tym slubie od miesiaca uroczystosc przebiegła bez zastrzeżeń zadnych krzywych min docinek powiedzielismy sobie jedynie czesc z mojej strony ignor. Był na slubie i obiedzie natomiast na impreze wieczorną nie przyszedł z towarzyszką. Wydawałaby się, że fajnie po sprawie, ale 5 dni po uroczystości otrzymuję maila na służbową skrzynkę że mam informować go wczesniej o obecności na wspólnych imprezach ponieważ nie czepie przyjemności z obcowania ze mną. zdurniałam skąd takie emocje i o co właściwie chodzi. może ktoś umie trafnie to ocenic?

może ktoś umie trafnie to ocenic? x naturalnie, zarzucil wedke i czeka czy chwycisz przynete w stylu - "mi tez nie jest latwo byc tak blisko ciebie" :-)

Gość gość
powiedz panu bylemu zeby on cie uprzedzal, a wtedy ty go poinformujesz czy bedzie idac gdzies narazony na nieprzyjemnosc obcowania z toba

Gość gość
napisz ze jesli ma problem z obcowaniem to niech to leczy u psychiatry bo ty nie masz zamiaru za kazdym razem pisac gdzie bedziesz-nie czujesz takiej potrzeby koniec.

Gość gdzie jest feler
hahah :D pan i władca ;) to mi jedynie przychodzi na myśl.

Gość gdzie jest feler
ja bym zignorowała szczerze mówiąc.

Gość gość
napisz ze jak ma problem to niech nie obcuje poprzez pisanie do ciebie chcial ci dowalic ja bym go zignorowala - szlag go trafi ze masz go tak centralnie w d***e chcial na ciebie przerzucic emocje i cie wkurzyc nie lap sie na to wiem ze to kuszace cos odpisac ale olej go, trafi go na miejscu i bedzie codziennie sprawdzal skrzynke

Gość gość
zawsze_szczery, odpiszesz mi na email jak poślę Ci mój dylemat?

Gość gość
z tym służbowym mailem przesadził to fakt ma mój prywatny mail, dodatkowo na tym ślubie robił mi zdjęcia!!! kurde ma niby nową pannę, o mnie jak twierdził zapomniał więc czego się teraz czepia?

Nie rozumiem "problemu" bo w końcu CZYJ to jest "problem, TWÓJ czy JEGO ? Ignoruj go, w końcu, to co byłe z czegoś wynika. Amen.

Gość gość
dokladnie szlag go trafi jak mu nie odpiszesz - a ty bedzieesz miala satysfakcje

Gość gość
wkurza mnie fakt, że zawraca mi d**ę nie mam negatywnych emocji w Jego stronę mimo jakiś tak rzeczy ktore w trakcie wyszły życzę mu naprawdę powodzenia z tą dziewczyną wydaje się sympatyczna. Kurde byliśmy razem , jestesmy po 30 tce wiec fajnie byloby móc porozmawiac jak ludzie czasem na kawie to nie musi być nienawiść:)

Wyraźnie widać, że i Ty masz z tym problem. Co Cię dziewczyno obchodzi, co on z tym robi, skoro i Ty masz kogoś. Połechtało bo robił zdjęcia ? Chcesz z nim wypić jedynie kawę ? Na pewno ? :D

Gość gość
i dziecinne zachowanie:/ a tak zachowuje się jak Pan i Władca. Wiem nie powinnam się zastanawiać, ale puścił ''bąka'' i śmierdzi pewnie za chwilę przestanie, ale to przykre, że dorosły facet który kiedyś dla mnie wiele znaczył tak pajacuje.

Gość gość
a czy ja napisałam, że mam kogoś?? z kimś niedawno się rozstałam ponieważ to nie to ! ale poznałam nową osobę i zobaczymy co dalej będzie :) tak jedynie kawę dbam o swoje zdrowie psychiczne i nie pozwolę by dziwne relacje to zakłóciły tylko fakt nie ma sensu pewnie pić z nim kawy bo jest niedojrzały.

Gość gość
napisałam więc.

Gość gość
chwyciłam? nie ....ja się tylko nadziwić nie mogę szczerze mówiąc a tutaj Wy odpowiadacie czy zaraz oskarżacie autora?:)

A więc, poskładajmy to...ostatnio się z kimś rozstałaś, były niedawno napisał, zrobił parę fotek i...połechtało ! Ty nie masz "negatywnych emocji", liczysz więc, że może coś z tego będzie, i tak naprawdę lubisz być kontrolowana i manipulowana. A on właśnie na to liczy, żeby mieć jakąś zapchajdziurę w razie potrzeby. Cóż, życie :D

Gość gość
ok skoro wiesz lepiej:) ja nie będę się tłumaczyła skoro nie trafia argument zdziwienia zachowaniem a nie połechtania widać nie zrozumiemy się

Gość gość
o jej skoro tak sądzicie nie będę się spierać, ja natomiast uważam inaczej :) to chyba ja wiem co czuję jeżeli już to rodzaj zadowolenia, że ten nieskazitelny ktorego z siebie robił zachował sie durnowato

Doskonale się 'rozumiemy' i inni też to widzą. Skoro założyłaś tu temat i nie potrafisz sama zrozumieć swoich emocji ani nie chcesz z jakiegoś powodu dostrzec całej śmieszności tej sytuacji, to masz niewątpliwie problem i to spory.

Gość gość
dziękuję, pozwolę sobie jeszcze parę słów odpisać.

Gość gość
dziekuje wszystkim za opinie