Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 56 przy 165

od dzis dietka kto ze mna

Polecane posty

Gość 56 przy 165

zjadłam dziś 150g borówek amerykańskich,100g malin,czyli ok. 150 kalorii.idę dziś za godzinkę na godzinny,półtoragodzinny spacer,później godzina jazdy ptna rowerze i znów spacer,tym razem taki wypad z kumplami,ale bez knajpek.

Gość 56 przy 165
na* szybko pisałam. :)

Gość 56 przy 165
??

Gość Małgośśś
Ja też będę się odchudzać. Mam do zrzucenia 7 kilogramów, więc bardzo chętnie się tego bagażu pozbędę. Już stosuję dietkę – koleżanka mi poleciła, a do tego chodzę na basen i na ćwiczenia w klubie fitness. Myślę, że to pomoże mi zrzucić te siedem kilo, a jak nie, to wesprę się takimi tabletkami wspomagającymi odchudzanie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html. Może wtedy schudnę szybciej.

Gość 56 przy 165
racja,nieprecyzyjnie napisałam.jeszcze nie wiem co zjem,później napiszę.wiem tylko,że zjem teraz o 13,potem 15.30,a potem 18.

Gość gość
Hej Hej, to i ja sie przykoleguje :) Diete zaczelam od wczoraj. Moj plan wyglada nastepujaco: Przez okolo 30 dni robie 1000 kal, basen, silonia.. Potem przygotowuje sie do glodowki przez2 tygodnie, czyli wyrzucam z jadlospisu miesa i bialko (wiecej na glodowka.pl) do tego spacery i basen, bo na silke braknie bez bialka sily. Potem robie 2 tyg glodoki oczyszczajacej, 2 tygodnie z niej wychodze i wracam do 1000 kalorii i do zrrowych nawykow zywieniowych. Z czasem zwieksze do 1500 (pracuje, uprawiam sport). oto moj plan :) D.

Gość 56 przy 165
małgośśś,a jaką dietę stosujesz?ja niestety nie mogę chodzić na basen.mam uczulenie na chlor.

Gość 56 przy 165
11:17,świetny plan,choć ja wiem,że nie wytrzymałabym na głodówkach.prowadzę dietę 1000 kalorii+8 godzin do końca września.

Gość gość
I jak na tej 1000? Ja dopiero zaczynam.. Sa efekty? Dobrze sie czujesz? Nie chodzisz glodna?

Gość gość
tez bylam na dukanie.. w zyciu nie bylam taka chuda jak po tej diecie.. Ale zaniedbalam:( A skutki jedzenia bialka wyszly potem. Nery chore i candida w jelitach. Pij duzo, ja chyba o tym zapominalam..

pije i to bardzo duzo, 2 litry wody i herbata zielona i mieta. tylko mam problem bo na uderzeniowce ubyl mi aby 1 kg, ale trwam dalej

Gość 56 przy 165
narazie czuję się świetnie,głodna nie jestem,jak ktoś wyżej napisał piję bardzo dużo wody.

Gość gość
a ile wazysz? Im mniej tym wolniej sie chudnie. Ja wazylam 75 kilo wiec przez 1 tydzien zlecialo mi od razu 5! To byl szok.. A potem stopniowo, ale wolniej. To dobrze, ja poki co 1000 kal tez daje rade. Mam tylko problem z liczeniem.. Wszystko tak na oko, ale chyba jest ok. D.

Gość 56 przy 165
jesli pytanie do mnie,odpowiedz masz w nicku. :)

Gość gość
Haha, tak! Wszystko placze tutaj :) Sajena, z jaka waga zaczelas dukana? D.

Gość gość
A Ty 56 : twoja waga to moj cel! :):) D.

Gość 56 przy 165
11:39,a jaki wzrost? :)

Gość gość
ja mam 166 i teraz waze 70 kg. Siara, wy to laski jestescie.. No ale mam nadzieje, ze wytrwam w moim planie. D.

Gość 56 przy 165
11:47,oj dziewczyno,nie widziałaś mnie.padłabyś. :D

to pomysl ze 59 kg przy wzroscie 152 :P a ty narzekasz na 56 hehe i o ile wyzsza jestes :P

Gość 56 przy 165
to zależy jak ci się to wszystko układa na ciele i gdzie.może masz mięśnie?ja to typowa kuleczka.tłuszczyk wszędzie,każda partia "mięciutka",duży biust.

to tak jak ja, do tego brzuchol po ciazy, mala ma 6 lat a ja brzuch jak po urodzeniu.lepiej przeskoczyc niz obejsc uwierz mi

Gość 56 przy 165
przestań.już niedługo. ;) zjadłam o 12.50,bo było ciepłe,za wcześnie ugotowałam.były to dwa małe kawałeczki mięsa z piersi indyka gotowane,do tego 4 listki sałaty z łyżeczką jogurtu.razem może z 250 kalorii.teraz biorę tyłek w troki i lecę spalać te kalorie.

ja sobie wlasnie robie bulke dukanowska i zjem z twarozkiem :P czekam az mala wroci z wakacji i tez lece cwiczyc :)

Gość lalalalalalalalalalalalala
ja jestem na diecie 8 godzin (8-godzinnej) i na prawdę polecam