Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 56 przy 165

od dzis dietka kto ze mna

Polecane posty

Gość szic
chyba muszę zrezygnować z diety owsiankowej, bo mam wzdęcia i boli mnie brzuch, tzn pozostawię sobie owsiankę na śniadania.

Gość 56 przy 165
szkoda że się u ciebie nie sprawdziło,ale zdrowie jest najważniejsze.jak byś się źle czuła,nie miałabyś siły na ćwiczenia,a przecież trzymanie diety to tylko połowa sukcesu.no chyba że chcesz mieć obwisłą skórę. :p zjadłam dziś dwie kanapki z chlebkiem ryżowym.jedna z domowym klopsem i sałatą,druga z serem i 2 plasterkami pomidora,a jakieś pół godziny temu big milka straciatellę.chyba nie jest źle.

Gość szic
no jeszcze nie przerwałam tej diety na razie zaparzyłam sobie miętę jeśli pomorze to pociągnę dalej.

Gość gość
A ja dzis rano troche twarozka, zawsze jest owsianka, ale moj maz wstal specjalnie, zeby zrobic twarozek ze szczypiorkiem i rzodkiewka, wiec nie moglam odmowic :) Potem 2 kanapki zytniego chleba (1 kromka 80 kalorii) z chuda szynka drobiowa i myndarynka. Na obiad mam zupke warzywna z kasza jaglana. I chyba mi starczy na dzis, glodna nie jestem.

Gość 56 przy 165
14:14,załatw sobie nick,mylę się. przed chwilką wszamałam kaszę jaglaną+pieczeń+kalafior.to jakieś 450 kcal.juz nic dziś nie zjem.

Gość 56 przy 165
aha!myślicie że godzina ruchu starczy?bylam na spacerze,a że dostalam okres to mam dziś dyspensę.

Gość szic
ja tam myślę że i pól godziny to lepiej niż wcale.

Gość 56 przy 165
dziś zjadłam płatki cheerios (z owsa,pszenicy pełnoziarnistej,jęczmienia,kukurydzy) z mlekiem ryżowym.to ok. 300 kcal.za chwilę zjem trochę borówek.

Gość szic
a ja się skusiłam na pół loda.

Gość 56 przy 165
nie szkodzi.lody są niskokaloryczne.ja wczoraj zjadłam calego big milka.

Gość 56 przy 165
hej. :) niestety zepsuła mi się waga,ale o ile moje piękne oczy się nie mylą to schudłam troszeczkę.widzę to po twarzy i koszuli.ledwo się dopinała,na styk,a teraz ładnie na mnie leźy.wczoraj nakupowałam sobie ciuchów w rozmiarze S.wcześniej było to S/M.nie wiem czy po takim krótkim czasie widać różnicę,czy ja zgłupiałam. :D

Gość ewelinka_h
A ja zrzuciłam 5 kilo, w drodze do mojej wymarzonej sylwetki zostało mi jeszcze 10 kilo do zrzucenia. Ale wszystko jest do zrobienia. Jestem na Diecie1. Zaraz pójdę zrobić sobie koktajl odchudzający. :)

Gość gość
witam wszystkich czy ktos z was odchudza sie moze na diecie ALLEVO?Ja zaczelam ta dietke 2 tygodnie temu

Witam. Ja jestem na podobnej diecie - dieta light. Jestem bardzo zadowolona i z efektów i z szybkości przyrządzania posiłków.