Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiola113

podziękowania dla Pana Profesora Wójcickiego

Polecane posty

Gość Wiola113

Witam Wszystkich. Nareszcie mogę to napisać ,że jestem bardzo zadowolona z efektu korekcji nosa u Pana Profesora.Efekt jest optymalny dla mojego przypadku.Wspomnę jeszcze ,że byłam pod wrażeniem profesjonalizmu w każdym calu .W.S.

Gość gość
Powinnas wysłać do profesora te podziękowania.

Gość gość
to miło z Twojej strony, ale jaki jest cel upubliczniać na forum? Tak swoją drogą mogłabyś pokazać efekt.

Gość Jackie Coins
laurke z podziekowaniami mu wyslij :classic_cool:

Gość annia88
Dlaczego jesteście takie złośliwe, jeżeli Wiola napisała, że jest zadowolona z poprawki nosa to powinniśmy jej podziękować,że zechciała podzielić się tą wiadomością z nami. Mamy wyraźny dowód na to,że Wójcicki jest dobrym chirurgiem. Do Wiola Cieszę się, że zabieg się udał i wreszcie będziesz szczęśliwa, życzę żeby nosek po roku też tak pięknie wyglądał, Pozdrawiam

Gość ola 311
Wiola cieszymy się z Twojego szczęścia. Pochwal się nowym noskiem, a wtedy nikt nie będzie miał wątpliwości.

Gość gość
Moja wiadomość to druga od góry. Nie napisałam tego po złości tylko uważam ze prof by sie ucieszył gdyby napisała to jemu.

Gość gość
Droga autorko gratuluje naprawdę!! Ja niestety miałam już 2 operacje u dr. Wójcickiego i obydwie są spieprzone, a doktorek ma w d***e głęboko mój stan zdrowia. Mam niedrożną zupełnie jedną stronę..druga słabo drożna i do tego garb po prawej stronie spieprzona zapadnięta końcówka nosa z jednej strony.. Załamka totalna wydane kilkanaście tysięcy na op. u tego pożal się boże lekarza i tragiczne efekty. Najgorsze jest to że de Wojcicki ma gdzieś, że spieprzył mi twarz i zdrowie!!! Poszłam tam z wielkimi nadziejami, sugerując się tym, że dr doświadczony i te cudowne opinie w necie.. teraz w życiu nie dałabym się tknąć żadnemu lekarzowi bez stosownej umowy!!! Uczcie się ludzie na cudzych błędach. P.S> Nawet nie ma z czym do sądu iść bo doktorek oczywiście żadnego papierka nie daje.. kroi w tej swojej przydomowej rzeźni.. żenada!!!

Gość gość
Chamstwo, draństwo, do czego to dochodzi w naszym kraju. Lekarze są bezkarni, nie prowadzą dokumentacji medycznej, nie boją się ani Urzędów Skarbowych, ni sądów, praktycznie czują się bezkarni - do czego to dochodzi. Jednak pieniądze potrafią kasować i to ogromne. Trzeba o takich lekarzach mówić i napiętnować ich, ku przestrodze innych, żeby więcej nie wyrządzili nikomu krzywdy.:(

Gość gość
napisz do mnie też jestem po nieudanej korekcie ale nie od wójcickiego wiem co czujesz marzanna8@onet.pl

Gość gość
Ja tez mam spieszony nos po operacji u Pana doktora. Nagle jak go widzi to nic mu nie brakuje (choc gołym kokiem widać krzywy nos i dziurę miedzy częścią chrzestna a kostna! Plus niedrożność lewej strony ) a jakbym przyszła z takim nosem za 1 razem to by 10 rzeczy znalazł do poprawy. Tragiczny facet! Porażka jakaś. Wydałam 9,5 tys.