Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marimar Marimar

Czy 26 latka jest juz stara

Polecane posty

Gość Marimar Marimar

Witam...ostatnio miałam dość niemiłą sytuację wrecz dziwaczną. Byłam razem z koleżanką na koncercie, poszłysmy sie przejsc by pogadac. Stanełysmy w parku i rozmawiałysmy kiedy to mineła nas trójka chłopaków ( mieli tak 23 lata), powiedzieli do nas czesc i zyczyli dobrej imprezy po czym uszli kawałek i sie wrocili;/...zaczeli rozmawiac( byli troche podpici ale nie pijani) z obawy rozmawiałysmy z nimi normalnie...spytali ile mamy lat na to, że 26 oni odparli cytuje "lubimy STARE baby" O_o...stad moje pytanie...Uprzedzam odpowiedzi, jestesmy szczupłe zadbane dziewczyny, dobrze ubrane ...

Gość Marimar Marimar
czy ktoś sie wypowie?

Gość gość
głupie pytanie, za 10 lat zatęsknisz do czasów kiedy miałaś 26 lat :P Mam 26 i nie czuje się staro i co najlepsze ludzie oceniają mnie na 22-23 :D

Gość Marimar Marimar
Ale my mamy swoje drugie połówki, tylko oni zostali przy scenie a my poszłysmy sie przejsc obie...Glupie nie głupie...nie pomyslcie sobie źle nie zamierzałysmy z nikim prowadzic romansów po prostu uwazamy ze jesli ktos jest wypity to lepiej sie normalnie odzywac bo mozna zarobic nozem albo cos...po chwili sie pozegbnałysmy i dałysmy noge .. Wiem, ze nie jestesmy nastolatki ale zeby o 26 latce powiedziec STARA BABA???;/...jakos poczułam sie jak stara taka styrana mamuska choc na taka nie wygladam...wjechało mi to na ego, kolezance tez zreszta..

Gość gość
stara dópa jesteś..stety

Gość klopM
bardzo stare jesteście przykro mi to mówić ale młode byłyście 10 lat temu tak już jest młodość przemija

inna opcja - oni mogli być młodsi niż się wydawali i dla np.19 latka 26 latka to faktycznie "stara baba"

Gość Marimar Marimar
jeden był z tego co powiedział 3 lata młodszy;]

Gość Marimar Marimar
klopM "bardzo stare jesteście przykro mi to mówić ale młode byłyście 10 lat temu tak już jest młodość przemija " 10 lat temu to byłam dzieckiem;] jako 16 latka nie myslałam o chłopakach tylko ganiałam po podwórku z kolegami i koleżankami gralismy w panstwa i miasta;]...

Gość Marimar Marimar
Jednak ta polska zaściankowość tkwi w wielu Polakach nadal...

Gość gość
Haha no bo teraz 16stki biegaja po klubach i sa najbardziej rozchwytywane. Pewnie dlatego tak ci powiedzieli.

Gość gość
:-D :-D tylko w Polsce!

Gość Marimar Marimar
Ich żart był wręcz prostacki...a zresztą co tu dyskutowac po takich półmężczyznach bo do prawdziwych sie nie zaliczali, chamstwo i buractwo:)...

Gość gość
dla panow 50letnich , jestes ciagle mloda.

Gość gość
w sumie jak podeszli to juz z góry wiedzialam, ze zacznie sie głupkowate gadanie ale ja boje sie pijanych( miałam tate alkoholika stad tez zachowuje spokój kiedy ktos taki stanie mi na drodze) wiec wole z nimi delikatnie...w sumie w obecnym czasie ludzie nie maja jakichkolwiek zachamowan ani kultury mysla, ze nikt i nic ich nie obowiazuje

na każdej takiej imprezie znajdzie się kilku pijanych szukających kłopotów. I tak dobrze, że tylko głupie żarty przyszły im do głowy.

Gość gość
26 letnia kobieta ma 26 lat .... a to niestety nie 16. ale to nie koniec siata przecież i w tym wieku życie ma swoje uroki

Gość gość
26 to stara rura

Gość gość
no jeszcze nie taka stara. 30-latka to już stara rura

ja p******ę, jak można się przejmować tekstem jakichś n******ych ułomnych umysłowo gówniarzy? :D | stara nie jesteś, ale że durna - to pewne :classic_cool:

Gość gość
30 to już nieswieza

Gość Marima Marimar
Alicja Donnikova nie przejelam sie bo to zwykłe nic nie znaczace cwaniaki, ale zaczełam myslec czy faktycznie jestem juz stara? czy inni ludzie tak mnie postrzegaja jak powiem ile mam lat o to chodzi...bardziej wkurzyło mnie to określenie stara baba;/...chamskie i prostackie i to, że ludzie dzis nie maja wychowania i hamulców..

Gość gość
ja mam tyle lat co ty i roczna coreczke. stalam z nia ostatnio w kolejce i inna baba do mnie czy to moja siostrzyczka bo wygladam na 16;] jak kupuje alkohol musze pokazywac dowod bo mi nikt nie wierzy... jak czujesz sie mlodo to to najwazniejsze

broken - takie żarty to się mówi swoim znajomym (i też nie wszystkim), nie obcym osobom.