Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są kobiety tutaj które pracują na sprzątaniu bez względu jaki wiek

Polecane posty

Gość gość

Ile godzin i dni pracujecie a ile zarabiacie? Bo być może i ja pójdę w tym kierunku. W temacie wyżej Pani pisała,że zaoferowano jej 1650 zł. Nie czujecie się głupio w swoim zawodzie,przechodząc obok Pani w waszym wieku,ale siedzącej w biurze,na wyższym stanowisku?

Gość gość
ja kiedys pracowalam ale niestety okazalo sie ze sie do tego nie nadaje :classic_cool:

Gość gyzia
sprzątać nie potrafiłaś? :P

Gość gość
czy to ty od sprzatania na klatkach?przyjęłaś te prace a teraz wstydzisz się jej podjąc ze względu na wiek?śmieszna jesteś,a moze robic ci sie nie chce?

Gość nnnnnnnnm
Ja mam od poniedziałku iść. Stawka dobra,nie na czarno tylko umowa. I godziny w porządku i jak najbardziej dobre przy dziecku. Mi trochę głupio,ale tam dziewczyny mnie trochę zmotywowały. Co mi szkodzi pójść,zobaczyć.

Gość gość
jasne,ze to ona ten sam styl pisania :)

Gość gość
Wiem,czytałam Twój temat. Właśnie dni i godziny super a stawka nie najgorsza dlatego sama się zaczęłam zastanawiać. Bo też mam córkę i mi by bardzo odpowiadał system pracy. Mi to raczej zwisa czy ktoś by się patrzył,ale tak zapytałam. Za taką stawkę niech i się patrzy,wazne że nie zarabiałabym najgorzej. Koleżanka awansowała na brygadzistkę w sprzątaniu,to chyba tak źle nie macie ? Chociaż widziałam i stawki 6 zł

Gość gość
Jak ja mogę być nią?! Jeżeli ktoś ma coś sensownego,to zapraszam. A Ty czego się wstydzisz w pracy na klatce? Ja to bardziej chyba preferowałabym biura,ale klatki chyba też złe nie są. Głupio niech będzie tym co nic kurde nie robią :)

Gość nnnnnnnnm
Ja akurat dostałam ofertę z klatką,nie z biurami. Więc przyjęłam bo praca mi potrzebna. No i wynagrodzenie nie takie złe w porównaniu do pracy w sklepie. A głupio mi przed innymi właśnie. Ale może nie będzie tak strasznie.

Gość ja pracowałam awansowałam
Sprzątałam biura. Teraz jestem kierowniczką i pilnuję takie osoby,które sprzątają . Ale szanuję swoich pracowników,więc w podziękowaniu oni mnie też .

Gość gość
ja sprzatałam za 10-12 zł za godzine, w prywatnych domach, rzuciłam to po prawie roku, miałam dośc sprzatania z podłogi podpasek itp nie wroce do tego nigdy a za 6 czy 8 zł to bym nawet palcem nie kiwneła

Gość gość
Trzeba było nie sprzątać w prywatnych ,albo wybrać odpowiednią rodzinę. Ja sprzątam w firmie sprzątającej na noce za 7 zł. Skład świetny. A co drugą sobotę sprzątam prywatnie u rodziny i mam 15 zł/h. Dodam,że jestem z nimi już 2 lata. Nigdy nie widziałam podpasek,prezerwatyw. Rodzina w porządku,sama pilnowała czystości tez.

Gość gość
no a moja rodzina była wysoko ustawiona, znany bardzo w całym województwie adwokat, zona nie pracowała, a taka fleja i ich córki tez ze masakra

Gość gość
moj maz pracuje przy sprzataniu.5dni w tygodniu po 3-4 godziny 1200zł