Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocyki La Millou

Polecane posty

Gość gość
U mnie też śluzy za koldre. Choć zastanawiam sie nad kupnem pościeli la millou.

moja córka ma 2 latka i spi nadal pod tym kocykiem, który słuzy jako kołderka mimo że to jeszcze rozmiar niemowlaka. Kupilismy jej większy w podobnym deseniu ale ona i tak chce tamten. ja polecam

Gość gość
Ja też myślałam o poscieli ale pościel od nich nie ma tego minky. Z obu stron jest material ze wzorem. U nas synek uwielbia sie przytulac do minky nie ma mowy o spaniu pod zwykłą pościelą. Kupilismy poprostu oddzielnie poduszki i kocyki. Bardzo polecam ta firmę.

moja wogóle nie ma pościeli do łóżeczka bo w lidlu wypatrzyła sobie kocyk hello kitty i śpi na nim czyli służy za prześcieradełko a za kołderkę ten kocyk. Poduszkę ma akurat taką jaka my mamy, dla dorosłych z tym że jakąś medyczną i też w poszewce hk. Jestem taka zła bo jak chce wyprać to już problem, jeszcze śpi z konikiem, kaczuszką, dwoma misiami i dzidziusiem sam kurz :/

Gość gość
a ten "gość" co sie wypowiedzial 23 marca o 21:54 i 22:05 to daje glowe, ze to ktos z la millou. Podobne wypowiedzi i to jeszcze odstep miedzy nimi 9 minut!!!! jjjjjjasne....sciema!!!! cos kiepski ten wasz marketing szeptany skoro tak latwo go wykryc!!!!!!!

Gość gość
To ja pisalam o 21.54 i z la millou nie jestem :-) poprostu jestem zadowolona z tych kocykow i dziecko tez.

Gość gość
O a ja pisalam o tym ze zastanawiam się nad kołdrą. Ale pewnie od razu ktoś pomyśli zr znowu la millou sie promuje:p patrzylam na szafę olafa i sory ale nie zachwycają te kocyki. Dzis kupilam kolejny kocyk, ten duży 110 na 135. Mialam kupowac koldre ale w końcu zdecydowalam sie na kocyk i wlasnie karmie córkę i jesteśmy nim obie przykryte :) rewelacja. Wydalam 300 zl ale kocyk jest tego warty. Mam kilka kocykow minky, dwa od hug me, jeden od lulajkowych mam czy jakoś tak, ale roznice widać. W hugme minky sie powyciagal a w la millou dalej jest idealnie. Mam tez bambusowy kocyk od la millou i maylily i tu przyznam ze od maylily jest lepszy.

Gość gość
Ja mam tez bambusowy z la millou i jest ok. Przydaje się jak jest goraco. A ma moze ktos szlafrok z maylili? Bo sie zastanawiam czy go nie kupic.

Gość gość
Nie mam. Ja sie zastanawiam nad czapką bambusowa od maylily. I jeszcze u nich na insta widzialam ze będą nowe kocyki bawelniane ale sliczne i pewnie tez kupie :p

Gość gość
Ja mialam z maylili kominiarke. Wykonanie i wygląd super. Ale mojemu dziecku ciagle na oczy zjazdzala, rozmiar byl niby ok. Ale ogolnie byla super tylko czesto musialam na spacerach ja poprawiac.

Gość Ola 1418
A ja niepolecam kocyka Lamillou. Mój mały strasznie sie w nim poci, a do tego po miesiącu użytkowania wychodzi ze środka wypełnienie. Mały po kąpieli jest naoliwkowany i te całe wnętrze z kocyka ( białe włókna - cienkie niteczki)sie do niego przykleja. Doprowadza mnie to do szału poniewaz cały czas muszę mu to ściągać z rączek i buzki. Zamienilismy ten kocyk na kocyk z ZARY HOME ,który ja akurat uwielbiam.

Gość Ola 1418
* przepraszam za błąd - miało być " nie polecam"

Gość Monsunka
Ja nie polecam, minky to sztuczny materiał. Widziałam w jednym showroomie te kocyki. Na zdj dużo lepiej wyglądają. Są grube i takie jakieś napuszone, a bawełna śliska jak sztuczny materiał. Szukam kocyka naturalnego w 100%, nie chcę poliestrem dziecka okrywać, jakbym chciała to bym kupiła w pepco kocyk za 20pln.

Jak chcesz w 100% z bawełny to w maylily są teraz takie bawełniane kocyki.

Gość ErysiaMama
Witam! Ja mam kołderkę/kocyk i poduszkę-motylek LaMillou. Pod kołderką mały spał całą jesień i zimę. Teraz jest za ciepła, więc zmieniliśmy na lżejszą, a do tej wrócimy jesienią. Poduszki-motylka używamy do spacerówki, kołderka pozostaje do otulenia na chłodniejsze spacery i dni. My bardzo sobie chwalimy kołderkę, jest super mięciutka, milutka, ma śliczny wzór (racing dla chłopca). Komplet dostaliśmy od Wujka i jest to prezent trafiony w 100%, tak więc polecamy serdecznie, jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem:)

te kocyki kosztuja jak dla mnie za duzo, a nie sa jakies ultra extra super hiper, ot zwykly kocyk dla dziecka, mozna dostac tansze, no ale nie projektowane przez Muchę, która jest matką-ekspertem od wszystkiego hehehe

Gość zanettka
Ja też na lato nie stosuję minky, ale zimą bardzo wykorzystuję. Mamy z maylily, ale teraz sobie zażyczyłam od chrzestnej kocyk bawełniany (taką mam fajną, co się pyta, co kupić ;):):) No i będziemy mieć taki turkusik: http://maylily.pl/kategoria/cottonlove-kocyki-dziane-bawelniane Na ciepłe dni nic nie zastąpi takiego naturalnego okrycia. Nie mogę się doczekać!!! Co do wypełnienie to mi się wydaje, że w tych z minky i bawełny wyłazi, bo w moim kocyku z maylily jest minky z obu stron i tam nic nie ma szans przejść. Napiszcie do producenta waszego kocyka, niech odpowie, bo to w sumie dziwna sprawa o_O

Gość gość
Boskie są te bawełniane z maylily. Tez mi się marzy ale kurde juz tyle mam tych kocy ze kolejnego chyba nie potrzebuje... Bez kitu jestem uzależniona od kupowania kocykow. Jutro jadę na targi mother and baby i znając mnie to pewnie kupie:p

Gość hollister
Używam zamiast kołdry w domu i do wózka i jako maty na podłogę. Mam w ich łącznie 3 - trzech różnych firm, bo oprócz La Millou podobne i bardzo fajne robi też Samiboo i Fluffy Colours (wszytko polskie).

Gość olaipola
cześć ;) prowadzę bloga o tematyce ciążowo - lifstylowej ;) zapraszam mamy obecne i przyszłe - www.matkotymoja.com

Gość warsalka
Ja sobiekupilam tez z May lily bambusowy, a do tego podusie bambusowa. Na ten upal chyba nie ma nic lepszego. No wzor boski, bo piorka, a juz rzygam sowami, malpkami, kotkami ;):) Lamillou jest ok, ale ja Muchy nie lubie, wiec bojkotuje :P

Gość gość
mi sie juz przejadly te pstrokaciaste wzory, ale jak ktos lubi takie to na pewno cos dla siebie znajdzie. wole jakie oryginalne polaczenia, a kocykow typu la millou w polsce juz chyba za duzo sie narobilo.

Gość Sylwuunia_Fl
Ja mam dwa kocyki i oba BabyOno - lekkie, cienkie na lato idealne.

Gość gość
a ja już gdzieś pisałam, że dostałam Loolyby ze Szwecji, ale są i w Polsce. Super jakość, mięciusińkie, prałam wielokrotnie i nadal wyglądaja jak nowe (mamy dwa, cieplejszy - taki z wypełnieniem - to wypełnienie w porównaniu jest nieco bardziej miękkie, a drugi taki, że po jednej stronie jest bawełna, a po drugiej minky, my mamy akurat ten boski w sowy http://loolyby.com/pl/kocyki/kocyk-sowy-noca-i-tiffany-100-x-75-cm.html i baletniczki http://loolyby.com/pl/kolderki/kolderka-baleriny-i-slonko-100-x-75-cm.html) superowa jakość, naprawdę!

Gość eliza_m
Ja mam Maylily z wzorkiem w liski. Jest cieply, ladny i miekki. Polecam

Gość gość
A ja mam kocyk Papijonek - kotki, jest mięciutki, ciepły i piękny. Mają fajne kolorowe wzory. Choruję jeszcze na pościel:)