Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla męzczyzny z okazji obrony mgr

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie. Spotykam sie z kolegą od prawie 3 miesięcy. Oficjalnie nie jestesmy razem ale wszedzie chodzimy za reke, wszytsko do tego zmierza. Nie wiem jak sie potoczy zycie, ale on za chwilke się broni. Chciałam mu dac jakis prezent/upominek z okazji tego wydarzenia ale kompletnie nie wiem co. Nie mam zbyt duzo funduszy, myslalam o kwocie do 50 zł. Takze prosze poradzcie co to moze byc albo jak się zachowac..?

Gość gość007
Powiedz mu że dla odmiany(jeśli to on zawsze stawia) zabierasz go do kina a potem pójdziecie coś zjeść.

Gość gość
długopis lub pióro i wino

Gość Mełszczyzna
Kup mu rozkładane krzesełko za 49.99. Przyda się w kolejce w urzędzie pracy

Gość Smrekowy
Jak się obroniłem to koledzy kupili trochę akoholu i wznosili toasty: " pod Twą obronę" i chlup

Gość gość
Ale mi chodzi o prezent ,,od kolezanki- dziewczyny". Jakos pioro odpada, spinki do mankietów trzeba nosic z odpowiednią koszulą... Chciałam zeby to bylo cos symbolicznego a kojarzylo mu sie z tym waznym dniem... Moze elegancki pasek do spodni? Co mezczyzna chciałby dostac...? Chciałam kupic łancuszek z medalikiem srebrny ale to tak od 80 zł w góre wiec za drogo.. :(

po bitwie wojownicy mieli zawsze dostep do dziwek i alkoholu. nie walcz z tradycja

tak, tylko popij tym winem zanim zaczniesz skladac gratulacje zeby elegancko wyszlo

Gość hkhkkkkkkkkk
Mełszczyzna Kup mu rozkładane krzesełko za 49.99. Przyda się w kolejce w urzędzie pracy dobre :D ale się uśmiałam a taki miałam podły nastrój :D :D :D

Gość treleele
gdzie łańcuszek ? :( fuuu może ...różaniec :D

Gość gość
z tym krzeselkiem - tez sie usmialam ;) alew sumie to szczeraprawda ile ja sie nastalam w PUP ;/ ... robote oczywiscie samam znalazlam ;/ pomysl z winem lub paskiem - ok ;)

Gość gościówa1234
hehe, nie no łancuszek sobie daruj, już lepiej elegancki długopis - to serio super prezent po obronie. a jeśli nie to faktycznie kupiłabym jakieś dobre wino albo zabrała go gdzieś z tej okazji. Ewentualnie jakaś ksiażka jeśli lubi czytać

Gość ulkaooo
daruj sobie i nic nie kupuj... nie właź mu w d**ę... nawet nie zawracaj sobie tym głowy ....skup się na sobie a nie na nim ...tym bardziej że wy to nie para...

Gość gość
No ale do spinek to trzeba miec specjalna koszule? No chyba ze takie spinki , nakładane na guzik chociaz nie wiem czy to sie sprawdza. Moze macie jakies doswiadczenia? No i zeby takie spinki załozyc, porzebna bedzie szczegolna okazja- jakies wesele.. A Pasek to załozy i do jeansow i do eleganckich spodni. Dobrze mysle? Moze jednak ten pasek?