Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikrus fiutek

Mój penis ma 10cm we wzwodzie

Polecane posty

Gość mikrus fiutek

Tj w temacie.do tej pory jakos z tym zylem ale po pierwszym razie gdy dziewczyna mnie praktycznie wysmiala odechcialo mi sie zyc.nigdy nie znajde zony i nie bede mial rodziny,dziewczyna po stosunku powiedziala ze prawie wogole mnie nie czula, ja ją tez slabo czulem tym moim maly gownem!!do tego od tego czasu nie chce sie juz spotykac i mnie unika,ona jest doswiadczona,pewnie miala w sobie jakas pale 20cm to nie ma sie jej co dziwic.ja nie chce juz zyc :-(

Gość gość z kawą i łaciatym
nie martw się mój ma 6cm i jakoś z tym żyje

Gość palibut
a jak reszta twarz ciało??

Gość mikrus fiutek
chyba w spoczynku.watpie zeby ktos mial mniejszego niz 10cm.. I co masz dziewczyne/zone z takim malym fiutem?

no jak bum cyk cyk :D jak się mocno podniecę, to te 6,5cm będzie

Gość palibut
napisz jak wygada twoja rzeszta jesteś szczgoły gruby, rysy twarzy, problemy z cera?

Szczerze mówiąc to nie chciałbym chyba mieć żony z takim małym fiutem. A tym bardziej z większym. Tradycjonalistą jestem.

Stary a jakbym Ci napisał, że mam jędrną pupkę to byś mnie chciał za żonę?

Gość mikrus fiutek
reszta nawet niezle ale co z tego?i tak z takim maluchem zadne mnie nie zechce nawet jakbym wygladal jak brad pitt.moze jakby mial chociaz ze 13-15cm to by jakas sie znalazla ale 10cm to tyle co maja dzieci w podstawowce

Gość gość
Sluchaj nic z tym nie zrobisz, poczytaj na necie o pozycjach dla malych penisow. Bedzie dobrze. A o tamtej szmacie bez kultury zapomnij.

Gość mikrus fiutek
te cwiczenia nic nie daja,robilem je przez jakies pol roku i jedyne co daja to ze fiut jest wiekszy ale tylko w stanie spoczynku... po dlugim i intensywnym treningu byl praktycznie taki na wielkosc w stanie spoczynku jak w stanie erekcji ale co mi z tego ze jest wiekszy w zwisie skoro w czasie stosunku dalej ma 10cm i ani mm wiecej

No to cieniutko. Zostaje Ci doskonalenie technik oralnych i manualnych. Albo znalezienie partnerki, która zamiast seksu woli się piwa napić:) Nie dla każdej kobiety seks jest istotny. Naprawdę.

do tego mój fiutek jest krzywy 😭

Gość mikrus fiutek
juz o niej zapomnialem ona o mnie pewnie tez choc moze nie...zapamieta mnie pewnie do konca zycia bo watpie by jeszcze spotkala kolesia z tak malym fiutem,bedzie miala dobry temat zeby sie posmiac przy kawie z kolezankami.na poczatku bylem na nia zly ale obiektywnie patrzac na ta sytuacje to ona ma racje,mam bardzo malego i nic tego nie zmieni a skoro ona widziala jakies 17-20cm paly to moj faktycznie musial wygladac smiesznie

A co Ty się przejmujesz tym, co ona myśli. Jeśli ośmiesza Cię przed psiapsiółami, to tylko świadczy o jej braku kultury i wrażliwości. Czy o człowieku świadczy to, co nosi w gaciach? Szanuj się, do jakiej roli próbujesz się sprowadzić, wylewając tu żale nad swą małą kuśką?:D

Gość mikrus fiutek
a co mam z poniesiona glowa oznajmic jej ze to ona sie myli i ze jest nienormalna i ze moj fiut jest duzy i sprawiam kazdej lasce mega orgazm tym gigantem??mam malego!!z***biscie malego.czytalem juz w internecie wiele takich dyskusji i na ogol bohater mial chociaz 13cm a ja mam j****e 10cm.... przegralem zycie

Nie chodzi o to, by zaprzeczać rzeczywistości. Po prostu zaakceptuj ten fakt i ruszaj dalej. Nie przeznaczone jest Ci zostać Casanovą. I co z tego? Całe życie będziesz biadolił w cieniu swego małego kutasa?

Gość mikrus fiutek
ale ja chce miec kobiete,chce zone i dzieci a przez tego c***a nigdy nie bede mial bo zadna mnie zechce.to ty wyjdz za faceta z takim malym i skaz sie na zycie bez seksu.zaraz mi powiesz ze jezyczkiem moge jej dogadzac ale to nie to samo co normalny stosunek.dogadaj sie z mezem ze od dzis do smierci robicie tylko oral.dobrze wiesz ze nie wyszlabys za kolesia z takim malym.wieszam sie

Akurat źle trafiłeś z tym mężem:D Nie mam, mieć nie będę. Seks jest dla mnie przereklamowany, wolę już plewić w ogródku. Rodzaj żeński to dla Ciebie jeden mianownik. Jesteś ofiarą własnych szowinistycznych poglądów. Nie widzisz tego? To najwyraźniej oprócz paru centymetrów brakuje Ci jeszcze paru klepek. Juken-widzisz, starałam się, ale straciłam cierpliwość;)

Gość gość
Nie martwcie sie. Ja mam w wzwodzie 14 cm. Ale plusem jest ze sztuke minetki mam opracowana do perfekcji.

Przegrane życie, a mi serce się kraje, gdy czytam to co napisałeś :(. Jak możesz myśleć, że dla każdej kobiety liczy się tylko długość penisa? Tak nie jest. Jak mogłeś tak zamknąć się w sobie nie dając żadnej szansy i z góry skazując na życie w cierpieniu. Wiesz co się podoba kobietom? Pewność siebie, wiara w swoje możliwości i zdolności, inteligencja, mądrość, sprawiedliwość, troska o swoją kobietę , czy rodzinę. Uśmiech się liczy i pozytywne nastawienie, chęć walki z przeciwnościami i to, że mężczyzna rozmawia i potrafi wysłuchać. Seksowny facet, to taki który ma własne zdanie i nie ulega kobiecie, ale potrafi przyznać rację kiedy ona faktycznie ją ma :) A w łóżku nie jest najważniejszy rozmiar. Naprawdę nie jest. Ważne jest to, czy jesteś dobrym kochankiem, czy nie jesteś kutafonem, który dba tylko o siebie. Oczywiście są kobiety dla których rozmiar ma fundamentalne znaczenie, im dłuższy tym lepszy itp, ale naprawdę, masz szanse u wielu kobiet. Jak możesz myśleć, że długość penisa jest podstawą dla szczęśliwego związku? Seks jest podstawą, a Ty możesz go uprawiać, miłość jest podstawą, a chyba potrafisz kochać? Przyjaźń jest podstawą, a chyba potrafisz być przyjacielem, szacunek jest podstawą i założę się, że potrafisz szanować. Jak mogłeś pomyśleć, że jestesmy takie głupie, żeby kierować się samą długością przyrodzenia? :) No co Ty? Nie możesz się tak zadręczać człowieku. Musisz dać sobie szansę, a nawet kilka, bo pewnie musisz poznać ileś kobiet, żeby trafić na tą jedyną dla Ciebie. Niestety możesz się spotkać kilka razy z odrzuceniem, ale to nie tworzy zasady. Prawidłowa postawa, to taka , w której nie zostaniesz odrzucony, więc po porażce trzeba się podnieść i iść dalej. Tak to już jest, w końcu trafisz na kobietę, z którą będzie Ci dobrze i będziesz szczęśliwy. Przecież pochwa ma około 7-10 cm długości. Bez przesady, ludzie mają straszne tragedie, kalectwo, okropne wyjściowe położenie, a często są w stanie wykrzesać z siebie jeszcze optymizm życiowy i walczą, nie poddają się, a Ty nawet nie spróbowałeś, nawet nie dałeś sobie szansy. Mam znajomego, który stroni od kobiet, bo ma łuszczycę, to jest jakiś absurd. :O Jest bardzo przystojny, no nie może się nie podobać kobietom, a odizolował się od nich całkowicie. Czy wy Panowie oszaleliście? Musisz popracować nad swoją pewnością siebie, znaleźć mocne strony i nie samobiczować się bo nie masz powodu. Trzymam kciuki za Ciebie i wbij sobie do łepetyny moje słowa 😘 :) 🌻

Gość gość
K***sek mały, może być doskonały.

Gość gość
Potrafisz muszka podnieść na duchu :)

Gość gość
To nie ja, ale ja mam identyczny problem, choć mój rozmiar jest kilka cm większy :)