Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawca obrzydliwości kobiet

Już się nigdy nie zakocham a dziecko mogę mieć jedynie z prostytutką

Polecane posty

Tylko ja miałbym prawo wychowywać moje dziecko, matka namieszałaby mu w głowie. Myślę że wychowywanie dziecka to nie jest zajęcie na cały dzień, kobiety po prostu zrobiły z tego wielkie powołanie żeby siedzieć w domu i nic nie robić, co innego opieka nad niemowlakiem. Ale jeśli miałbym uczyć takie bardziej rozumne dziecko zamiast pracować na pełnym etacie to w tym czasie to kobieta by nas utrzymywała, a najlepiej kobiety zarabiają prostytuując się. Poza tym k***y są uczciwe, nie kręcą, wiadomo że zależy im na pieniądzach i lubią seks. Prostytutki to jedne z ostatnich kobiet (także niektóre biseksualistki) jakie szanuję. No i nie mogę się zakochać w żadnej kobiecie bo znam waszą naturę, a uczciwość k***y bym jednak szanował.

Gość Kobieta z jabłkiem
Gdyby prostytutki mówiły swoim klientom na spotkaniach jak bardzo ich nienawidzą, aczkolwiek ich pieniądze darzą uczuciem to rzeczywiście byłyby bardzo szczere.

Gość Oh My Lover
Kto ci naopowiadał bajek o prostytutkach, które uwielbiają seks ze swoimi klientami? Czyżby jedna z nich? Ładnie dałeś się wkręcić ;)

Gość Oh My Lover
Chłopie, już ta brygada od nocnych nalotów była bardziej wiarygodna.

Gość gość
no to wspolczuje ci autorze twojego małego óżdźka, najpierw miej dziecko abys mogl cokowkleik pwoeidziec. Z niemowlakiem mniej rpacy niż ze starszym dzieckiem. Wszedzie wlezie, balaganu narobi itp itd ale co facet polmozg moze o tym wiedziec

Gość gość
swoja droga zalosny temat zalosnego prawika

"Wszedzie wlezie, balaganu narobi itp itd ale co facet polmozg moze o tym wiedziec" moje by nigdzie by nie właziło i bałaganu nie robiło, to że matki nie panują nad dziećmi to jest oczywista prawda nie jestem prawikiem, wypraszam sobie

"Gdyby prostytutki mówiły swoim klientom na spotkaniach jak bardzo ich nienawidzą, aczkolwiek ich pieniądze darzą uczuciem to rzeczywiście byłyby bardzo szczere." kobiety lubią seks i pieniądze ale te "normalne" udają często że tak wcale nie jest i bardzo mi się to nie podoba wszyscy pracownicy nie cierpią swoich klientów i jaka jest różnica między k***ą a zwykłą pracownicą dzisiejsze kobiety nie są dziewicami, mają już za soba orale anale a nawet były jechane na dwa baty, a k***y przynajmniej nie kryją się z niczym

aha i jeszcze jedno każdy wie jak okropny widok przedstawia sobą zaniedbana matka oszczędziłbym go swojej żonie. byłaby zawsze atrakcyjna bo by musiała taka być do swojej pracy ;) matki nie panują nad dziećmi i wpajają im głupoty swojego syna bym wychował na r****cza a córkę na prostytutkę

Gość gość
ojciec z dziećmi to miły widok, kobiety to uwielbiają, zaś na widok matki z dziećmi każdy już się spodziewa ryków, krzyków, manipulowania rodzicem dlaczego więc dziećmi zajmują się kobiety?