Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

__Bąbelek__

Kiedy okres po poronieniu

Polecane posty

Kiedy powinnam dostać miesiączkę po poronieniu? Teoretycznie powinna być 3 dni temu ,a dalej jej nie ma.Poroniłam w 5 tyg. ciąży.Nie miałam czyszczenia(łyżeczkowania) ,bo wszystko oczyściło się samo.I teraz się martwię ,bo okresu jak nie ma tak nie było ,a współżyłam z mężem (z prezerwatywą) Chyba nie ma możliwości bym była w ciąży ?

Gość gość
Może minąć trochę czasu zanim hormony się uregulują.

Gość gość
ja po poronieniach samoistnych też 5-6tc dostałam okres po 40 dniach... niestety wszystko się musi wyregulować. Za każdym razem cykl po poronieniu miałam długi. Nie stresuj się, czekaj.

Gość gość
aha i w moim przypadku po dwóch poronieniach miałam ten pierwszy cykl bezowulayjny a dwa razy owulacja była ale dopiero ok nawet 30 dnia cyklu

Dziewczyny ,chciałabym jeszcze zapytać czy podwyższona temperatura w pochwie może świadczyć o ciąży ? Zmierzyłam ją i mam 37,3.

Gość gość
A jaką miałaś wczoraj, przedwczoraj i dwa dni temu i trzy dni temu. Oczywiscie mierzylas rano, tuż po przebudzeniu, przed wstaniem z łóżka, nie później niż o 7, po co najmniej 6 godzinach snu i w pochwie lub ustach lub odbycie - w tym samym miejscu co zawsze?

Mierzyłam w południe,ale wyczytałam właśnie ,że trzeba rano po przebudzeniu od razu.Więc tą temperaturą nie będę się teraz sugerować.Jutro z rana zmierzę i zrobię test. Powinien już chyba dać prawidłowy wynik ? Jak myślicie ?