Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Calowalam sie z chlopakiem ktory byl pod wplywem narkotykow pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Calowalismy sie . Czy razem ze sliną te narkotyki mogly przejsc rowniez we mnie?? Mam nerwice lękową po narkotykach wlasnie tj. Po extazie i nie biore pol roku. Ale dzis czuje sie dziwnie jakos..po wczorajszym calowaniu..niewiem czY wkrecam sobie czy co..ale strasznej paniki dostaje na mysl o narkotykach po tym incydencie lękowym z ekstazą i teraz znow mam lęki..:( pomozcie

Gość gość
na twoje szczescie przez całowanie nie da sie przenies az tak duzej ilosci narkotykow aby twoj organizm to jakos odczuł

Gość gość
No ale jakies tam male ilosci w sobie mam? KUrde niewiem co myslec strasznie sie boje, czuje dziwny niepokoj..jestem poltora tyg na wyzszej dawce leku antydepresyjnego ale watpie zebym po tym tak sie czula bo wczoraj takich lęków nie mialam jak dzis

Gość gość
poprostu sie nakreciłas przez strach. dziewczyno po takim czyms nawet na testach ci nie wyjdzie ze co kolwiek brałas

Gość Kaaasiaaaaaaaaaacz
wmawiasz sobie, niby w jaki sposób ślina miała przenosić toksyny z narkotyków? Przecież to tylko amylaza

Gość gość
Czyli tylko sobie wmowilam tak? I nic nie ma prawa mi sie dziac teraz.? Moze to rzeczywiscie taki strach wywolal lęk.. Boze jaka ta nerwica jest popierniczona:((