Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Larissa2012

Efekty glodowki zdrowotnej

Polecane posty

Gość Larissa2012

Witam Panstwa swoja przygode z glodowka zdrowotna zaczelam od wczoraj a zbieralam sie od 3tyg. nie moge patrzec na siebie w lustrze mam 89kg od wczoraj 1kg.ubyl chce sie oczyscic z toksyn I ze zbednego tluszczu ! I tu pytanie dla Was jak przeszlyscie glodowke ? z jakich chorob was wyleczyla I ile kg. wam ubylo :) ja nie wiem na ile mi zdrowie pozwoli wytrzymac ale na sam poczatek nie zrezygnuje jak nie minie 14 dni pozdr.

Gość gość
www.sceptycy.org/?p=1540 "Do usuwania toksyn z organizmu służy, że tak powiem, d**a. Osoby bardziej natchnięte medycyną odpowiedzą, że raczej wątroba i nerki – to tam bowiem odbywają się procesy odpowiedzialne za usuwanie z organizmu tego, co w nim niepotrzebne. Efektywnie – wszystko co zbędne ląduje w toalecie i atmosferze. I nie potrzeba do tego plastrów, świeczek, kamieni ani specjalnych pokarmów."

Gość Larissa2012
ponawiam pytanie

Gość Ja głodowałam 10 dni
prawie nic mi nie ubyło, może pół kg ale ja mam zrąbany metabolizm 2 dni żle się czułam ale później lepiej

Gość Larissa2012
pewnie nie mialas nadwagi ani nie bylas otyla moze dlatego ! ja jestem wykonczona dietami I postanowilam ostatni raz ze sobo zrobic porzadek !

Gość Ja głodowałam 10 dni
Miałam nadwagę 30kg. Ale o ile wiem na innych głodówki działają, a to ja jestem jakimś wyjątkiem

Gość Larissa2012
a pilas tylko wode ?

Gość holistyka
do glodowki trzeba sie przygotowac specjalna dieta i robic lewatywy, dziewczyny polecam postudiowanie tematu

Gość gość
powinnas zmienic diete a nie sie glodzic ;) bedziesz miec efekt jojo, po tej glodowce bedziesz jeszcze grubasz. odchudzac sie trzeba z glową..

Gość Danutie
Hej Larissa2012, jak sie masz? mam nadzieje ze dobrze. Choc nie jestem otyla ani chora na cos konkretnego, zaczynam od jutra 12-dniowa glodowke (by odnalezc siebie... to dluga historia). Wczesniej kilka razy glodowkowalam i wierz mi, ze to najlepsze lekarstwo jakie znam... W zdrowym ciele bowiem zdrowy duch! Chetnie podziele sie z Toba moimi doswiadczeniami. Jezeli chcesz, przylacz sie do nas na "Glodowka zmienila moje zycie"

Gość gość
Zapraszam do Kafeterii"Głodówka zmieniła moje życie II",dużo wsparcia i dobrych porad.Pozdrawiam