Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiona_88

mojemu bratu ciągle psują się karty bankomatowe roznych bankow

Polecane posty

Czy komuś przydarzyla sie podobna sytuacja i co bylo jej skutkiem? Brat nosi karte normalnie w portfelu. Naprawde nie wiem o co chodzi

Gość gość
To raczej brat uszkadza karty zapewne nieświadomie. Jeśli to karty starszego typu (bez chipa) z paskiem magnetycznym to prawdopodobnie kontakt z polem magnetycznym lub silne pole elektromagnetyczne (możliwa mikrofalówka lub coś podobnego)

Gość gość
mojemu facetowi przestają działać wszystkie karty, których akurat nie zgubi w ciągu mca - ale on nosi w tylnej kieszeni. Jak siada do komputera albo innego urzadzenia to zawsze "na dzień dobry" cos sie zepsuje albo zawiesi. Sprzety domowe psuje w tempie ekspresowym. Jak mu przez tydzien pozyczałam swój telefon - bo zepsuł sobie gps a w jego telfonie jakos nawigacja nie działała - to po tyg mój telefon zaczał sie wyłaczac bez powodu i czasem dostaje lustrzanego odbicia - tj przyciskam w prawej strony a uaktywnia sie element z lewej. To dotyczy zarówno ekaranu jak i przycisków. W dodatku siebie tez psuje tzn co chwile ulega mniejszym i wiekszym wypadkom.

Gość gość
W ciągu trochę ponad roku przestało mi działać 6 kart bankomatowych z 2 banków. Wszystkie były z chipami. Ponieważ parę razy byłem przez to w niezłych kłopotach ,bardzo zwracam uwagę na sposób chronienia nowych kart . I nic to nie zmienia. Ostatnia też przestała działać. Jestem bardzo ciekaw dlaczego tak się dzieje . W bankach nic nie mówią tylko wydają następną kartę. MK.