Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ranking Światowy

W jakich krajach są najbrzydsi i najpiękniejsi ludzie podawajcie obie płci

Polecane posty

Gość Ranking Światowy

Ja typuję tak: - Najbrzydsze kobiety: Niemki, Brytyjki, Holenderki, Irlandki Najpiękniejsze kobiety: Rosjanki, Ukrainki - Najbrzydsi mężczyźni: Brytyjczycy, Rosjanie, Irlandczycy Najprzystojniejsi mężczyźni; Niemcy, Skandynawowie

Gość 0 Terenia 0
Irlandczycy są przystojni :D

Gość gość
sądząc po wyborach Polek za granicą najpiękniejsi mężczyźni są w Pakistanie, Libanie, Nigerii i innych Kongach:)

Gość gość
Irlandczycy i Polacy, brzydota, że ja p*****le :O

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - Nie każda Polka gustuje w ścierwie :O

Gość gość
na pewno nie każda ale kraje tego typu są w zdecydowanej czołówce:o podobno co 2 kolorowy w Londynie który ma białą dziewczyną ma kobiete z Polski

Gość 0 Terenia 0
Muslim czy Bambus może irolowi buty czyścić :O:(

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - Chyba wiejską ku.rwę, a nie Polkę, Polką to jestem ja! A swoją drogą tłuste Brytyjki też się nieźle walą z ciapactwem i murzynostwem, znam wiele takich przypadków, ble :O

Gość gość
Libańczycy są akurat przystojni. Nie wiem tylko co maja wspólnegoz Pakistańczykami i Hindusami?

Gość gość
Terenia to żydowskie gówno, a nie Polka :o

Gość gość
zdecydowana większość współczesnej polskiej emigracji to ludzie prości co nie zmienia faktu że to Polki wyjątkowo lecą na kolorowych. Podobnie mają też Czeszki i Słowaczki, co ciekawe podobno np Węgierki czy Serbki gardzą kolorowymi

Gość gość
eee tam Terenia, stuningują się troche i będą obiektem porządania niejednej Marioli:classic_cool:

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - To też zależy od stopnia emigracji, przecież Polaków tam jest od zaj.ebania to nic dziwnego, że polki mają większy procent, a Serbia nie jest nawet w Unii, ale szanuję Serbów, bo zaciekle walczą z Muslimami! I ich kobiety też nie odstają! A u nas tyle polczyn się kundli, tfu.

Gość gość
Terenia jesteś debilem. Gdzie ja matole napisałam że Libijczycy sa przystojni?!!! Chodziło mi o Libańczyków nie Libiczyków pajacu, Kapewu?? Liban leży debilu na Bliskim Wschodzie a Libia w Afryce, to dwa odległe od siebie kraje. A Libańczycy to Fenicjanie, pustaku.

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - Ja pie.rdolę, ja podałam przykład zwykłych ludzi, a ty tu mi wyjechałeś/-aś z Miss Libii, cóż za inteligencja :O🖐️

Gość gość
najprzystojniejsi są rzeczywiście niemcy, zresztą jeden z nich jest moim mężem :)

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - To były podszywy :classic_cool:

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - Naucz się wklejać linki 😴 Poza tym ja jestem piękną Słowianką, nie zazdroszczę ciapatym owiniętym w szmaty :O

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - Po co wklejasz aktorki obrobione w Photo-shopie? :O

Gość kokojumbo
:D:D:D:D:D:D:D:D:D Daj spokoj ona nwet nie wie gdzie leży Libia a gdzie Liban :D:D:D:D Terenia skompromitowała się :o

Gość gość
To prawda - Linańczycy sa piękni. Przechadzając się po Bejrucie można dostać oczoplasu, ale ci ludzie są jak w amoku. Dla nich liczy się tylko wygląd - wystarczy posłuchać, o czym rozmawiają na ulicach, w restauracjach, na uniwersytetach. Ps. Mieszkałem w Libanie. Libanki są przepiękne. też uważam, że są bardziej "rasowe" niż Polki. szkoda tylko, że "poprawiają" jeszcze swoją urodę.

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - Buhahah pokaż zwykłe dziewczyny i kobiety zjebie :D Aktorki i celebrytki wypchane silikonem możesz se wklejać :D

Gość gość
Ternia Libanki to mieszkanki Libanu, zaś Libia o ktorej piszesz - leży na zupełnie innym kontynencie (Liban w Azji, Libia w Afryce). Libijczycy to muzułmanie (szyici), zaś Libańczycy to w większości chrześcijanie (maronici). Może troszke poczytasz zamiast oglądac seriale?

Gość gość
mi się podobają Polki ale te szanujące się, a nie dające d**y afrykańcom i azjatom!!!!!