Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ranking Światowy

W jakich krajach są najbrzydsi i najpiękniejsi ludzie podawajcie obie płci

Polecane posty

Gość gość
Moja żona jest cudzoziemką, więc riposta ci nie wyszła paszczaku xx chyba z tajlandii 😴 jakaś była prostytutka z hivem :D

Gość gość
Ta jasne, napewno Libanki się puszczają. A co na to Hezbollah?

Gość gość
http://kobieta.wp.pl/gid,11679759,img,11679766,kat,26263,title,Polacy-w-czolowce-najbrzydszych-na-swiecie,galeriazdjecie.html polacy sa najbrzydsi

Gość gość
Ja mam żone z Ukrainy - Ukrainki sa ładniejsze od Polek, Na Wschodzie kobiety dalej uważają że powinny zajmować się domem dziećmi itd. Ukrainka w Polsce może być nawet i panią prawnik ale to nie zmieni faktu, że rodzina będzie dla niej priorytetem, czego niestety nie mogę powiedzieć o Polkach, które mają żal, że mąż im nie pomaga gotować, sprzątać czy zajmować się pracami domowymi:o Poza tym Ukrainki sa ładniejsze

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - Chciała się po prostu wydostać z Ukrainy i mieć dostęp do krajów UE. A na zachodzie postraszyli, że na Ukrainie jest plaga HIV to dużego wyboru nie miała :D Zwłaszcza, że języków obcych się tam raczej nie zna :P A Polki jak i inne kobiety z zachodu nie chcą być kurami domowymi i do Ukrainy dojdzie ten trend, nie martw się :D Kobiety coraz bardziej się emancypują i w du.pie mają takich leniwych opojów co palcem nie kiwną we własnym domu ani obsranej pieluchy nie zmienią :D To gó.wna nie partnerzy :D 🖐️ A i urodą Polacy też nie grzeszą :D:D

Gość 0 Terenia 0
Najprzystojniejsi są Niemcy, Finowie, Norwegowie, Szwedzi, Irlandczycy, Holendrzy, Chorwaci i Serbowie :classic_cool: 0 Najbrzydsi: Wszelacy czarnoskórzy, wszelakie ciapactwo, Włosi, Ruskie, Białoruskie i niestety Polacy :O

Gość alaaaaaa
Wlosi...?Ty chyba w zyciu nie widzialas tych przystojnych Wlochow...

Gość gość
Przystojnych Rosjan na pewno tez...

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 alaaaaaa - No właśnie nie bardzo miałam okazję poznać przystojnych Włochów, nie mój gust, nie mój temperament, nie lubię wyżelowanych macho, dla mnie Włosi są trochę obleśni, tak jak te wszystkie Pakole :O

Gość gość
"A Polki jak i inne kobiety z zachodu nie chcą być kurami domowymi" - A od kiedy Polska jest 'krajem zachodnim'? O twojej znajomosci geografii mielismy sie juz okazje przekonac, ciemniaku 🖐️

Gość gość
Terenia mysli,ze wszyscy Wlosi sa ciemni i wyzelowani..hihi

Gość gość
"Najprzystojniejsi są Niemcy, Finowie, Norwegowie, Szwedzi, Irlandczycy, Holendrzy, Chorwaci i Serbowie cool.gif " Chyba cie p*****ło:o Finowie? Oni wyglądają jak pielucha, bez brwi i rzes. Holendrzy? Kobiety z Holandi są brzydsze od Niemców. Norwegowie i Szwedowie nie !!! BLEEEEE Co za bezguście z ciebie :0

Gość gość
"A od kiedy Polska jest 'krajem zachodnim"-od kiedy nie jest wschodnim :D

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - Buhahaha co za zj.eb :D Widzisz to co chcesz zobaczyć, przecież wyraźnie rozgraniczyłam MY Polki i ONE kobiety z zachodu :D

Gość 0 Terenia 0
Wlosi to ciapaci. I nie zmienicie tego. Tak samo jak Hiszpanie i Portugalczycy. Kraje arabskie takie jak Pakistan i Indie mnie juz calkowicie przerazaja. Oblesne Araby :D

Gość gość
ciapata,to ty tu jestes ,terenia :O

Gość 0 Terenia 0
"Chyba cie p*****łopechowiec.gif Finowie? Oni wyglądają jak pielucha, bez brwi i rzes. Holendrzy? Kobiety z Holandi są brzydsze od Niemców. Norwegowie i Szwedowie nie !!! BLEEEEE Co za bezguście z ciebie :0" X Pieluchę to ty masz zamiast mózgu i to taką z gów.nem w środku :D No pewnie, najlepiej by było jakbym napisała, że najprzystojniejsi są Egipcjanie, Marokańczycy, Tunezyjczycy i inne beżowe twory :D

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 [zgłoś do usunięcia] 0 Terenia 0 "Wlosi to ciapaci. I nie zmienicie tego. Tak samo jak Hiszpanie i Portugalczycy. Kraje arabskie takie jak Pakistan i Indie mnie juz calkowicie przerazaja. Oblesne Araby" X W sumie ok, możesz mnie zastępować :D🖐️

Gość gość
"przecież wyraźnie rozgraniczyłam MY Polki i ONE kobiety z zachodu" - Widze, ze z logika cos u ciebie nie teges :D nie dziwie sie. Z jakiej racji patologia umialaby skleic sensowne zdanie :D Niunia a teraz czytaj wyraznie to moze sie czegos nauczysz: Powinnas napisac : 'Polki, jak i kobiety z zachodu'. Dodajac wyraz 'inne' klasyfikujesz Polki jako kobiety zachodu. Ufff co za tłumok. :o

Gość gość
Mój ranking:Najładniejsi Libnańczycy, Białorusini, Ukraincy, Rumuni, Tunezyjczycy, Francuzi, Czesi, Włosi Najbrzydsi: Hindusi, Anglicy, Holendrzy, Finowie, Norwegowie, Niemcy, Austryjacy, Pakistańczycy, Afgańczycy A Polacy tacy przeciętni

Gość gość
A jeszcze do najładniejszych: Portugalczycy i Argentyńczycy:)

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 [zgłoś do usunięcia] "gość "A od kiedy Polska jest 'krajem zachodnim"-od kiedy nie jest wschodnim" X A tak w ogóle to geograficznie Polska leży w ŚRODKOWEJ Europie i tak się ją zapisuje, Central Europe, no ale przez komunizm i zacofanie ludzie łączą nas z Ruskimi i innymi :O

Gość gość
A ja wam powiem, że (pisze tutaj o białej rasie) im bardziej kraj jest zacofany tym ładniejsi są ludzie. Najpiękniejsze dziewczyny to widziałem na Syberii - śliczne jak Królewny śnieżki:) To chyba ma jakis związek z jedzeniem. Ci ludzie jedzą skromnie ale zdrowo, bez GMO i innego syfu. Ludzie z zachodu są brzydcy, bo są tym co jedzą

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość "Widze, ze z logika cos u ciebie nie teges" X A zj.eb dalej swoje :D

Gość gość
Dobra terenia jesteś nudna, nie masz gustu. Możesz już s********ć :)

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - Idź wysiorb trochę spermy z beżowego kutasa :D 🖐️

Gość gość
"28.08.13 gość - Idź wysiorb trochę spermy z beżowego kutasa" Tak mówi ci tatuś na dobranoc Tereniu:)