Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ranking Światowy

W jakich krajach są najbrzydsi i najpiękniejsi ludzie podawajcie obie płci

Polecane posty

Gość wielu arabow jest brzydkich
WIDZIALAM wielu arabow i bylo duzo brzydkich,dlaczego mowicie ze wszyscy araowie sa ladni to nieprawda ,wielu arabow jest brzydkich

Gość O Terenia O
Potrafisz czytać ciapacki zlewie? :D http ://en.wikipedia.org/wiki/Poland ? A może nie umiesz się skupić bo za bardzo masz rozjechane d*psko od murzyńskich pał? :D

Gość 0 Terenia 0
Być z Arabem to wstyd, żadna moja koleżanka nie zadaje się z takim brudem, ale my nie mamy kompleksów, nie musimy się prowadzać z czarnuchami żeby być bardziej światowe :O Kiedyś w 'Rozmowach w toku' była blond idiotka i gadała, że chciałaby się przejść z Murzynem za rękę po swojej wiosce, żeby ludzie zobaczyli jaka jest obyta w świecie, buhahahaha :D 🖐️

Gość gość
Wikipedia podaje Polske lezaca w centralnej europie, ale z kolei pod haslem Eastern Europe klasyfikuje Polske jako kraj we wschodniej europie. Wiadomo ze kazdy zachodni kraj rowniez zalicza nas do wschodniej europy. Jeszcze nigdy nie slyszalam o imgrantach z centralnej europy. Kazdy mowi wschodnia europa o nas i nie widze powodu, zeby poprawiac ludzi jak glupia lub sie na nich obrazac i tupac nogami jak ta wyzej

Gość gość
'Być z Arabem to wstyd, żadna moja koleżanka nie zadaje się z takim brudem' - Jaka kolezanka? Ty nie masz zadnych kolezanek ani zadnego faceta :D nie dziwie sie. Wulgarne, grube, wiejskie brzydkie dziewuszysko, ktore oglada Rozmowy z toku :D tobie tylko to pozostaje pasztecie. No i kafeteria rzecz jasna. Rozmowy w toku i caly dzien na kafeterii. Oto zucie tego plebsu i patologii polskiej :D

Gość 0 Terenia 0
28.08.13 gość - Nikt się nie obraża, ja mam to w du.pie na ten przykład, natomiast wszystkie źródła podają że jest ona w Centralnej Europie, bo tak też jest. Na geografii tego uczą, a to że ludzie mówią o nas Europa wschodnia to wiem, my dla nich jesteśmy ze wschodu na równi z Ruskimi. Ale dla ścierw jak Pakole już jesteśmy z zachodu. Po za tym oni używają uproszczeń tak jak my mówimy o Amerykanach mając na myśli tylko USA a nie np. Trynidad i Tobago :D :O🖐️

Gość O Terenia O
28.08.13 gość - Tak se tłumacz, zje.bie :D Dałaś du.py ciapatemu i teraz ci głupio więc obrażasz, młode, piękne, wykształcone pochodzące z dużych miast, czyli np. mnie :classic_cool: Ja się nigdy nie poniżę do związku z kolorowym ale ty zrób swojemu Mufasy pisankę na kolorowych jajach :D 🖐️

Gość gość
W brzydocie,to nikt "tereni"nie przebije :D

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ja duzo brzydkich arabow widzialam

Gość ducking hell
Sfrustrowana Terenia (aka Modliszka) Juz niedługo wraca do szkoły, więc będzie spokoj, sami zobaczycie :D fajnie tak spędzać wakacje? Mamusia nie zapakowala w samolot i nie wyslala do babci jak to robią poleczki ze swoimi bekartami? Awww...

Gość gość
etam gadanie brzydlow macie tu nie znam pochodzenia,ale sie domyslcie :D jak i kobied tak facetof :D buhaha kobied haha facetof idealnie http://pokazywarka.pl/iesu7r/

Gość gość
etam gadanie brzydlow macie tu nie znam pochodzenia,ale sie domyslcie :D jak i kobied tak facetof :D buhaha kobied haha facetof idealnie http://pokazywarka.pl/iesu7r/

Gość gość
" obrażasz, młode, piękne, wykształcone pochodzące z dużych miast, czyli np. mnie Ja się nigdy nie poniżę do związku z kolorowym ale ty zrób swojemu Mufasy pisankę na kolorowych jajach " - Np . ciebie? Dziecko, pisac tak o sobie to kazdy potrafi. Ocenic urody swojej nie mozemy poprzez anonimowe forum. Zdjecia swojego wkleic nie chcesz, a niby taka piękna jestes ;) pamiętaj tylko, ze naprawde piekne dziewczyny nie mowia o sobie ze sa piekne. Sa skromniejsze. Wiec w twoja domniemana urode nie wierze, sorry. Co do wyksztalcenia - sadze ze zakonczylas edukacje najwyzej na szkole sredniej. Powazne bledy stylistyczne, rynsztokowy jezyk niestety nie swiadcza o zadnej inteligencji. Co do mlodosci sie zgadzam. Jam co prawda nie stara, bo mam 27 lat, ale ty jestes jeszcze nastolatka. Dorastasz. Hormony sie buzuja. Przejdzie ci ten bunt mlodzienczy za pare lat. Jesli chodzi o duze miasta - mowisz o miescie w którym pracujesz na emigracji czy z ktorego pochodzisz? Bo wiesz... wielu studentow przyjezdzajacych na studia do Wawy ze wsi mowi, ze sa z Warszawy :D Ja natomiast jestem rodowita poznanianka i jakos nie widze powodu, zeby o tym trabic na forum. Widocznie ty sama masz jakis kompleks nizszosci ;) Najsmieszniejsze z kolei jest to, ze kazdego kto sie z toba nie zgadza posadzasz o bycie z arabem. Jestes smieszna w sumie dziewczynka, dla mnie zupelnie bezwartosciowym anonimowym trollem forumowym, ktory nie ma zycia w realu. Mam tylko nadzieje, ze jednak ktos dowie sie kim jestes (nie ma ludzi zupelnie anonimowych w sieci) i poniesiesz konsekwencje prawne za swoje slowa.

Gość gość
"28.08.13 gość - Nie, tak mówi do ciebie twój muslim, który wszystkie europejskie kobiety ma za dzi.wki ziewanie.gif "" Aha, rozumiem to znaczy że twój tatuś Tereniu, jest śmierdzącym muslimem. :) No cóż, tylko współczuć...:D

Najbrzydsi sa: murzyny, ciapete, araby, polacy, ruscy, anglicy, irlandczycy Najladniejsi: skandynawowie......oczywiscie jest to ocena subiektywna.

Gość O Terenia O
Lubie robic sobie oklady z kozich balasow, ktore przywozi mi moj Ahmed z pastwisk afganskich. Moja skora jest taka sniada teraz, moj habibi uwielbia moj kolor. Wczoraj jak gotowalam dla mojego misia curry zapial mnie od tylu, az wylam z zachwytu gdy mnie tak ujezdzal! Zaden Polak nie dorowna Ahmedowi

Gość 0 Terenia 0
30.08.13 [zgłoś do usunięcia] Goraca Zuzia Najbrzydsi sa: murzyny, ciapete, araby, polacy, ruscy, anglicy, irlandczycy Najladniejsi: skandynawowie......oczywiscie jest to ocena subiektywna. " X Irlandczycy to ciasteczka, a tak poza tym to z resztą się zgadzam 😴

Gość jasnowłosa31
NAJŁADNIEJSI: 1.Hiszpania 2.Włochy 3.Portugalia 4.Chorwacja/Serbia 5.Grecja 6.Kanada 7.Izrael 8.Kolumbia/Meksyk 9.Australia 10.Polska/Czechy/Rosja NAJBRZYDSI: 1.Niemcy 2.Irlandia (dlatego tylu tam singli) 3.Anglia/Walia

Gość 0 Terenia 0
13.09.13 [zgłoś do usunięcia] jasnowłosa31 NAJBRZYDSI: 1.Niemcy 2.Irlandia (dlatego tylu tam singli) 3.Anglia/Walia" Anglicy rzeczywiście nie są modelami, ale Irlandczycy, a zwłaszcza Niemcy są boscy 😴

Gość gość
Najladniejsi: polacy,anglicy , francuzi , włosi i hiszpanie Najbrzydsi : niemcy , austriacy , irlandczycy , finowie

Gość gość
Najprzystojniejsi mężczyźni to Skandynawowie, Holendrzy i NIemcy

Gość kirika
Najbrzydsi i najbrzydsze: wszyscy skośnoocy z Azji- wygladaja tak samo na jedno kopyto Najbrzydsze kobiety: Holenderki, Dunki, Niemki, Szkodki Irlandki,Arabki, Pakistanki, Turczynki, Murzynki z Afryki te bardzo czarne bo mulatki sa ladne Najbrzydski faceci: Rosjanie, Urainy Polacy, Szkoci, Niemcy Najprzystojniejsi faceci: Grecy, Hiszpanie, Chorwaci, Cypryjczycy Australiczycy, Irladczycy Najładniejsze kobiety: Australijki Czeszki, Slowaczki, Polki, Rosjanki i Ukrainki ale tylko te naturalne, ktore nie wygladaja ja przydrozne prostytutki.