Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozwodnik 46lat prosi o ocene wygladu

Polecane posty

Gość gość
baaaaardzo próżna mencizna, baaaardzo próżna

Wątpię,żeby to było Twoje zdjęcie.Poza tym jest ono okropne.Wulgarne,wręcz niesmaczne.Wcale nie pokazuje Twoich zalet,tylko jakbyś rozkraczony czekał na napaloną samicę...Okropność :O

Gość gość
poka fiuta wujek:)

Gość Somebodynew
Masz potencjal ale musisz zmienic image. Tak obcisle gatki kojarza sie tylko z jwdnym

Gość gorąca_piczka
TATO?!?! CO TY TU ROBISZ?????

Gość gość
Nie sądzę, bu to było Twoje zdjęcie, trzeba być nie lada debilem, by tak się obnażać przed całym światem

Gość gość
Tez jestem z Łodzi i mnie całkiem pasujesz, ale musisz frycke przystrzyc i te kępy pod pachami, to tak na początek, a potem zobaczymy.A nie masz innej fotki ? Bo ja jestem zainteresowana i wolna. Mam 38 lat

Gość gość
Heniu, co chcesz tym osiągnąć?

Gość gość
Mam na imię Andrzej nie Heniu a uwagi na temat wyglądu wezmę sobie do serca :)

Gość gorąca_piczka
TATO?!?! CO TY TU ROBISZ?????

Gość gość
czyli, że pokażesz fiutka?:)

Gość gość
Czemu wy takie puste jestescie? Od razu widac, ze na zdjeciu nie jest polak tylko wloch. Zdjecie sciagniete z sieci a tu macie link gdzie sie znajduje. http://www.google.pl/search?tbs=sbi:AMhZZisWxiKP0W1fcZMKgLx1Wg8tMX4bZAOWs8PEiWRBbwzGuEUehCcUWOlqQkgK15th1oBCKiF0t5ZI45g_1prXH4dWQrCWZ4N5nur9o38SaANz6emSNI0K6Vhhj72tb19znW1aB1cZUXc9YWdZrJa6kVZUawA8EHV8JiyV821E99VDNB7P28kAH6dEwQT_1ydjmnWZABkymyTGgbE0l-3yn7YUXk77P9MSfi9wxBBjmDJ7qDs7q4s4PhYqzQx6n8EZgeskXXLFsxc_1Qeiy1e6eIgA4-OkAhFhuVr7DRWqAObgYJXSmXwYDcYJ5timbmbxLKkmtecKp7nV_1tV6WLXwv6tP208GovkqWxGZWH4Nala3k53ARXso44IZKFXvAGEBaYkJQ455iFG_1EyhQ-M0mxjZa1jt9DjpbTv_1uM60cOGDHJq-YNUKGov-pEsh5yLWLkWi1rI91AXq5waJgQpf6aSdPWtrSmcIbysCJue2o3Uhv6qb8aVNMHkLd-rwZUAb_1muzUIyVjqUklFCBS9yc9KAFvWvW_1h7iuoPVGtR4HNXqFD8CecX3Xvufj-kzw38QzCbv4Z8bRtUllVhlEzrE_1_1DNVjCOdcCINXSYo7llbwwgb5onq-Iq-THlOBmEyyNp8HaBqhRTbX_13GSbmL9Juyk8IaJm6T9JmytgQHqfne1_1AF1K7PesBLK0jYDBNTP6p_17RGAtMX9EBDIpLoVE0huKNKL0KclS-BtpYqR389jmB1832G5Z-V73KynDeowj4y1vxdOvPBpPBDUNMlSN_1we81qa6d*peWeiL2oMpAYnrjH9Aq44wwEI5Te9yFtfA8dAWLcrcIH7y-Abs4vhAZnfs21_19hgXVmmt28GGLNQlIVlhnXcebXpEv9UapS_1s8myw2lCiatElHZl8ap4JcfmgQpEvKttBvO9bopC_1_1fO9eM2zL2r2BZxjR8aP2ERqxveBeQaARoyWhNb1SNFRd4x3zgaW3iBYrWySJTCg7Fg5mniIbbb8-ZXp808dyoXmXLdrQrvE0a8QW9TQyZoRHdGT2DEawL_1n7CrNy3SFhJCwMyYJh87iAV6VV2jsPMTR2p62nxsymxgZN8_1ErHl_1cT3HXaDQNk4XG3iJtpVbqDFMUyepLhggfX1rJJwnirZeVEShRNQlH3NlRCXSdTgd96Ubbqbmvl7JSZ3ev6zVDw8DTJRvKa5wo7T3Y0CBQfl6oxs4pNWuwFMZqiM-mtXdTEXnupiHj6V9EcWYLVNeMhHL2llanUfzI1xVe3YH9V1FBR3Lsb-LdLq_1E9JB-adgMclnGQ76YGZeUUY-3Y84g3D2TKESIbrjfgVFdBpLXKEAUlIokBkoBifcH-kM38y08_1uDiWDOvi-7goVrg&hl=it&bih=636&biw=1366

Gość gość
Heniu z Bałut z blokowiska na Inflanckiej. Znam Cię i nie wciskaj tu kitów, bo się zapętlisz, dobrze radzę

Gość gość
omg obrzydlistwo

Gość gość
Nie jestem Włochem ale potraktuję to jako komplement :)

Gość gość
A taki podobny do Henia, tylko Heniu taki jakby bardziej łysy

Gość gość
S********j idioto, to nie ty jestes na tym zdjeciu ttylko sciagneles je z sieci, co udowodnilam juz w linku powyzej. A facet na focie jest wlochem!

Gość gość
widzicie jak to wszystko działa. wkleił se gostek bikini i już po całym swiecie śmiga. tak działa i fb i nk i wszystkie inne. kiedys zobaczycie siebie samych na takiej ichniejszej kafeterii i mocno sie zdziwicie

Gość gość
Proszę mnie nie obrażać, jestem Polakiem

Gość Somebodynew
Jak znalazlas jego fote w sieci?

Gość gość
nie minęła godzina a już 2 strony,ogarnijcie się !

Gość gość
Ile razy mam powtażać że to moje zdjęcie mam je na facebook'u i udostępniałem też gdzie indziej stąd je znalazłyście w sieci.

Gość gość
nie kciałam, ale terz ci "powtuże" : jestes ANALFABETOM, same błedny ortograficzne

Gość gość
Gubisz się id..to! Zdjęcie z tych wakacji, a wszędzie indziej wklejone już od 5ciu czy 6ciu lat? Zamykam temat! Adios!

Gość gość
No i ariwederczi roma !

Gość gość
46 letni dziad dający na forum zdjęcie w bieliźnie i rozkroku... masakra, opanuj sie koleś a jak kogoś szukasz na poważnie to sam bądź poważny i daj zdjęcie w ubraniu i normalnej pozie.

Gość gość
ja jestem zainteresowana autorze, mam 40 lat