Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

ewa chodakowska

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Siemka dziewczyny..... cwiczac z ewa chodakowska moge schudnac uwaga az 45kg:p co o tym myslicie?? Jakie treningi mam wybrac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wejd藕 na jej fanpage na facebooku, je艣li masz. S膮 tam dziewczyny, kt贸re schud艂y nawet 60 kg : O jej treningi s膮 bardzo wyczerpuj膮ce, mam jej ksi膮偶k臋 i przyznam, 偶e ci臋偶ko mi to idzie. Ale ja mam s艂ab膮 kondycj臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:D ja bym chetnie :D zaczela ale nie mam z kim:D jakby ktos chcial to mozemy razem zaczac :D a potem szalec w bikini na nastepne wakacje :p :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to ja ch臋tnie do艂膮cze ;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcesz wiedzie膰, kim jeste艣? Nie pytaj! Dzia艂aj. Dzia艂anie Ci臋 okre艣li i ustali. Z dzia艂ania swojego si臋 dowiesz. Ale dzia艂a膰 musisz jako "ja", jako jednostka, bo tylko w艂asnych potrzeb, sk艂onno艣ci, nami臋tno艣ci, konieczno艣ci mo偶esz by膰 pewna!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nioo :d tio cio od kiedy moze od 1wrzesnia?;D :) tak wiem ze to odemnie zalezy czy risze swoj zaniedbany tylek i czy sie wezme do pracy ale czasem super :p jest sie. Wspierac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok, jakim programem lecisz? Bo ona ma kilka z tego co wiem, ja mam ksi膮偶k臋, to tym z ksi膮偶ki pojad臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:D :p czytalam na necie ii... mysle ze skalpel + killer :D ile chcesz rzucic kg?;p karolina tak wg jestem:d bo ja do nastepnych wakacji chce 45kg sie pozbyc:ptylko jeszcze dieta podobno 1000kcl jest fajna co myslisz o niej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cze艣膰, ja swego czasu 膰wiczy艂am skalpel.killer/turbo wszystkie te programy s膮 bardzo dobre. Znowu zamierzam si臋 odchudza膰, bo raz chudn臋, raz tyj臋, bo nie moge sobie poradzi膰 z moj膮 bulimi膮;/ by艂am na diecie 1000kcal i dobrze mi si臋 na niej chud艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A艣ka z tej str ;p ja chc臋 zrzuci膰 10 kg :) ja na dietach si臋 nie za bardzo znam- wol臋 si臋 nie g艂odzi膰, bo potem efekt jojo tylko mnie czeka ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A艣ka__________
Ogranicz臋 s艂odycze, wi臋cej posi艂k贸w w ci膮gu dnia, ale mniejszych, wi臋cej warzyw i owoc贸w :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ojjj przykro mi :c ehhh :D sprobuje ta 1000kcl :/ tylko skad ja moge wiedziec ile ma kalori np plasterek wedliny :D :p heh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A艣ka__________
S膮 r贸偶ne tabele w necie, mo偶na sobie obliczy膰 mniej wi臋cej :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam wag臋 kuchenn膮 i zawsze wszystko wa偶臋, ale ja mam 艣wira na tym punkcie, ale mo偶esz je艣膰 tak na oko, ja raz tak robi艂am i w sumie okaza艂o si臋, 偶e wychodzi艂o mniej nawet ni偶 1000kcal, bo si臋 ba艂am, 偶eby nie zje艣膰 za du偶o w ka偶dej porcji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podobno w niektorych produktach jest bardzo wysoki indeks glikemiczny ; p cos w tym stylu i podobno to nie sprzyja odchydzaniu;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:D dobra wiec plan dieta 1000kcl poszukam na necie tych tabeli :p i trening z ew膮 ale sie boje ze mi te treningi miesnie rozbuduja ;/ a ja bym chciala spalic ten cholerny tluszcz :D ... mam te obawy i jeszcze skora ... nwm .. czytalam ze po duzym spadku wagi nie ladnie wyglada :c prawda to ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Karolina
Wpadne jeszzcze potem:p w sobote a jak nikogo nie bedzie to bede pisac =) ehh i walczyc sama :p a potem pokaze efekt by inne dziewczyny zmotywowac=)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zeby rozbudowac miesnie to musilabys jesc przynajmniej 300kcal wiecej niz towje zapotrzebowanie, duzo bialka no i treningi konretnie na mas臋 czyli duze ciezary i malo powtorzen,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A艣ka__________
Dodam sobie temat do zak艂adek, te偶 b臋d臋 zagl膮da膰 regularnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A艣ka__________
A co do sk贸ry- jak g***townie chudniesz, to sk贸ra nie "nad膮偶a" za chudni臋ciem i staje si臋 zwiotcza艂a- bo jest jak nie patrze膰, troch臋 rozci膮gni臋ta. Tak, 偶e przy du偶ym spadku wagi trzeba chudn膮膰 stopniowo i dba膰 przy tym o sk贸r臋- masa偶e, nawil偶anie etc :)

Udost臋pnij ten post

hej, ja zaczelam wczoraj od skalpela, ktos sie dolacza do wspolnych relacji z cwiczen ? :) planuje ok 15 kg zrzucic :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzisiaj 7 dzie艅 moich 膰wicze艅 :) G艂贸wnie skalpel (2 razy 膰wiczy艂am killera). 膯wiczenia ju偶 mnie tak nie m臋cz膮. Chc臋 zrzuci膰 jakie艣 5kg ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
www.dieta1000kalorii.zawsze.net/zalozenia_diety.htm ja zaczynam od poniedzialkowego wieczoru:p cwiczy:) do zrzucenia 45kg:D bede pisac tu od czasu do czasu:p link do diety 1000kcl tam jest wszystko i nawet tabele kcl :d pozdrawiam karolina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka P
R贸wnie偶 mam zamiar sprawdzi膰 si臋 z dieta3dchilli.blogspot.com/2013/11/dieta-1000-kalorii-czy-warto-sprobowac.html ;) mam nadziej臋, 偶e warto spr贸bowa膰?

Udost臋pnij ten post