Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LovelyDoll

Do studentów

Polecane posty

Gość LovelyDoll

Witam, moja praca licencjacka została poddana antyplagiatowi w którym miałam tylko 3,8% plagiatu. Pracę wysłałam znajomej, która pracuje w sekretariacie mojej uczelni i to ona sprawdziła mi szybciej czy mam co poprawiać. Po jednym dniu przeglądając moją pracę dokonałam paru poprawek takich jak zmiana słowa w pierwszym rozdziale z INTERPRETACJA na EGZEMPLIFIKACJA. Samą stronę tytułową poprawiłam tak, że zmieniłam tytuł pracy pisany caps lockiem na normalne pismo (temat brzmi tak samo) dodając pod spodem "praca licencjacka". Dziś zaniosłam oprawioną i wydrukowaną pracę do sekretariatu, dałam płytę do wypalenia dziewczynie, która tam pracuje oraz pendriva lecz powiedziała ona, że praca jest już przecież na meilu i nagrała mi tą moją niepoprawioną dokońca pracę na płycie, którą musiałam złożyć wraz z wydrukowaną pracą. Czy widoczna różnica między płytą, a drukiem może wpłynąć na to, że cofną mi prace? czy mam się nie przejmować? proszę o odpowiedź bo się denerwuję...

Gość gość
nie rozumiem o co chodzi, mozesz jasniej napisac

Gość LovelyDoll
praca na płycie nie jest 100% taka sama jak wydrukowana

Gość gość
a komu by się chciało to sprawdzać? weź przestań,prezydentem zostaniesz czy co? pomyśl 1000 studentów i ile godzin na sprawdzanie daj se luz