Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia19791988

krwawienie w ciąży

Polecane posty

witam błagam o pomoc jestem 12 tygodniu ciąży u lekarza do tej pory wszystko oki :(jest mi smutno wczoraj miałam krwotok byłam u lekarza prowadzącego przepisał mi luteine dopochwowo widziałam małego na uzg niby wszystko oki nie dało mi to spokoju pojechałam na pogotowie i tam równiesz wszystko oki:(co to mogło być ja się tak strasznie boje 1 trymestr podobno najgorszy:(

Gość gość
nie denerwuj sie bo stres moze pogorszyc sytuację ,bierz leki i lez ,nic wiecej nie mozesz zrobić,mysl pozytywnie ,nie kazde krwawienie to tragedia,będzie dobrze:)

Gość gość
Kasia, dokładnie to samo przeszłam w 12tc. Luteina, leżenie, leżenie i jeszcze raz leżenie teraz jestem w 17 tc, jest ok. Będzie dobrze.

hey ale miałas krwotok pół dnia że ci przeciekały spodnie brudne łózko siedzenie w samochodzie czy fotel ginekologiczny:(szłaś na szpital?czy w domu leżałaś :(jak to było z twoim krwawieniem powiedz wszystko bo ja się teraz strasznie boje

Stosuj się do zalecen lekarza i się nie denerwuj, nic więcej nie możesz zrobić. Leżałam w szpitalu z dziewczyną, która mocno krwawiła w 28 t.c., ale z dziećmi było wszystko ok, ona tracila dużo krwi, nie wiadomo skąd. Nie martw się na zapas.

Gość gość
Ja jestem w 7 tygodniu i krwawienia zdażyły mi sie już 2 razy jedno mocniejsze a drugie bardzo słabe teraz sie boje żeby znowu sie nie pojawiło...

Gość gość
Jestem w 11 tyg 2 razy juz krwawienia mialam plus nieustanne plamienia. Przyczyna krwiak. Tydzien w szpitalu lezalam a potem przez 3 tyg plackiem w domu wstawalam tylko do lazienki i do lekarza. Teraz troche lepiej ja dostalam d*phaston 3 x 1,5 tabletki magnez 3x1 no spe 3x1

:(ale krwawienie nie symbolizuje poronienia?strasznie sie boje bo wczoraj zemnie leciało :(nigdy nie miałam takiej miesiączki:(

Gość gość
To nie był krwotok to było 4 dniowe małe krwawienie które przypominało okres ale lekarz mówi że czasami to normalne jak nic cie nie boli a miał tak ktoś w twojej rodzinie?

Gość gość
A co ci w szpitalu na ten krwotok powiedzieli? Jaka jest przyczyna?

Gość gość
Powiedzieli że jestem troche osłabiona i to dlatego

jestem pierwsza dwa razy poronilam strasznie bolał brzuch a teraz nic tylko krwotok i głowa na pogotowiu zrobili uzg i powiedzieli że z dzieckiem oki ruszało się serce biło ja tylko chciałam zobaczyć czy żyje:(boje się do teraz jak sie to powturzy idę sama od siebie na szpital dziwne że wczoraj mnie nie zostawili:(

Gość gość
Jak wszystko gra to sie nie martw i mowie ci dużo leż

Gość gość
koleżanka w ciąży z bliźniakami miała taki krwotok e krew mała się do.kostek chłopaki mają jazda lata jeśli podczas krwotok nie straciła ciąży od razu jest nadzieja

Gość gość
10 lub 11 była pewną że poroniła a dzieciom nic nie było

Gość gość
chyba powinni cię zostawić w szpitalu a jaką dawkę luteiny dostałaś bo 2x1 może być za mało

Gość gość
chyba powinni cię zostawić w szpitalu a jaką dawkę luteiny dostałaś bo 2x1 może być za mało

Gość gość
A co ci w szpitalu na ten krwotok powiedzieli? Jaka jest przyczyna? To było pytanie do autorki tematu.

Gość gość
2x2 to cżęsto standard przy plamieniach, 2x1 to dawkaminimalna, przy poronieniu zagrażającym dawka w ciągu doby jest większa, wystarczy zerknąć na ulotke

Gość czarnullkaa
4 luteiny wystarcza:) trzymaj sie, bedzie dobrze, najwazniejsze ze z dzieckiem ok:) powodzenia, jak najmniej sie denerwuj:)

nic mi nie powiedzieli o przyczynie:(uzg zrobili widziałam jak się rusza jak serce bije że mogę iść do domu bo z dzieckiem wszystko oki:(ale musi być jakaś przyczyna :(krwotoku ja już nie wiem co myśleć

czarnulka dziękuję :(trzymajcie kciuki za to żebym donosiła:(ja tak bardzo się boję musiałam się tu poradzić bo na ojca dziecka nie mam co liczyć jesteśmy razem mieszkamy ale tak jak by go tu nie było nie porozmawia nie przytuli nie poradzi :(kiedyś powiedział że nie chce tego dziecka mam nadzieje że życzenie się nie spełni a tak marzyłam o dziecko o ślubie :(z ślubem mogę się pożegnać ale urodzić muszę bo je noszę ono jest we mnie:(

Gość gość
Ja tak miałam. Za 3 razem jak krwawiłam to tak porządnie. Leciało mi po nogach i były skrzepy, leżałam w szpitalu. Synek skończył właśnie 3 miesiące :)